Suitehotel MANNA in Nijmegen heeft over 2009 de hoogste beoordeling gekregen van gasten die een weekendarrangement of hotelovernachting hebben geboekt via Booking.com, een van de grootste aanbieders van online hotelreserveringen ter wereld. MANNA viert die nummer 1-positie met de plaatsing van een levensgrote '1' bij het pand aan de Oranjesingel 2c in Nijmegen.

MANNA Nijmegen werd door de gasten die via Booking.com boeken gemiddeld met een 9,6 beoordeeld als beste hotel. Daarmee behaalde het hotel met de design suites de hoogste score over 2009. Ook in 2010 geven gasten die in Nijmegen overnachten bij MANNA het luxe hotel onverminderd een hoog cijfer. MANNA is een bijzondere gelegenheid in Nijmegen: luxe suitehotel, stijlvolle bar en toprestaurant met een wereldkaart inà©à©n. Booking.com is met ruim 30 miljoen unieke internetbezoekers per maand, zowel zakenreizigers als vakantiegangers, een van de grootste aanbieders van online hotelreserveringen ter wereld.

Hoogste waardering van gasten
De hoge waardering van de gasten viert MANNA met de plaatsing van een ruim 4 meter hoge '1' in de voortuin van het hotel-restaurant. "We zijn erg trots op de hoge score en we willen aan iedereen laten zien dat gasten ons waarderen als het beste hotel in Nijmegen, in Nederland", zeggen Sander Hendrix en Aïda Papilaja, eigenaren van MANNA. Vanaf 1 maart aanstaande kan het niemand ontgaan dat MANNA Nijmegen nummer 1 was en is in de beoordeling van hotelgasten.

Over MANNA
MANNA werd op 5 juli 2009 geopend, na een intensieve verbouwing van het historische stadspand aan de Oranjesingel 2C in Nijmegen. In de relatief korte tijd van het bestaan heeft MANNA een belangrijke plek ingenomen in het Nijmeegse uitgaansleven: restaurant, bar à©n hotel zijn continu drukbezocht en veelbesproken.

= = =
Meer informatie:
Sander Hendrikx en Aïda Papilaja
MANNA Nijmegen
T: 024 - 365 0990
E: [email protected]
W: http://www.manna-nijmegen.nl