MANNA Nijmegen is winnaar van de Zoover Award 2010 voor het beste hotel. Alleen de hoogst scorende accommodaties binnen Europa ontvangen de onderscheiding. De internationale bezoekers van Zoover beoordelen MANNA met een 9,2. Dit is al de tweede award die MANNA wint, nog và³à³r het eenjarig bestaan op 5 juli aanstaande. MANNA werd eerder door de bezoekers van boekingssite Bookings.com verkozen tot beste hotel.

Beste hotel
MANNA is trots op de hoge waardering van de internationale hotelgasten. Directeur Sander Hendrix: "Gastbeoordelingen zijn de belangrijkste graadmeter voor ons hotel. We doen er tenslotte alles aan om het onze gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Uit de Zoover Award 2010 en de eerdere waardering als beste hotel bij Bookings.com blijkt dat we daar goed in slagen." De bezoekers van Zoover zijn enthousiast over de luxe ingerichte suites, de verrassende menukaart van het restaurant, het uitgebreide ontbijt en de als zeer klantvriendelijk betitelde medewerkers.

Zoover (www.zoover.nl) is de grootste onafhankelijke vakantiewebsite van Europa en beloont jaarlijks de best beoordeelde accommodaties met een Zoover Award. De Awards worden uitgereikt in veertig landen in Europa, in veertien accommodatietypen. De hoogst scorende accommodaties ontvangen de Award. Op Zoover staan bijna 1 miljoen beoordelingen over ruim 221.000 hotels, appartementen, campings, vakantieparken, cruises, vakantiehuizen en meer, in meer dan 30.000 vakantiebestemmingen.

Over MANNA Nijmegen
MANNA werd op 5 juli 2009 geopend, na een intensieve verbouwing van het historische stadspand aan de Oranjesingel 2C in Nijmegen. In de relatief korte tijd van het bestaan heeft MANNA een belangrijke plek ingenomen in het Nijmeegse uitgaansleven: restaurant, bar à©n hotel zijn continu drukbezocht en veelbesproken. MANNA is 7 dagen per week geopend van 08:00 tot 01:00 uur voor ontbijt, lunch, high tea, borrel en diner. MANNA heeft voor ondernemers en ondernemingen alle ruimte en faciliteiten voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst. Meer informatie op www.manna-nijmegen.nl

= = =
Meer informatie:
MANNA Nijmegen, Sander Hendrix en Aïda Papilaja
T: 024 - 365 0990
E: [email protected]
W: http://www.manna-nijmegen.nl