Deelname aan vijf van de tien genomineerde Live Communicatie projecten

Amsterdam, 22 oktober 2009 Na het bekend worden van de nominaties voor de Nationale ExpoJaarprijs 2009 was er grote vreugde op het kantoor van Mansveld Expotech: het bedrijf was verantwoordelijk voor energievoorziening, rigging, licht, beeld en geluid bij vijf van de tien genomineerden voor de respectabele prijs in de Live Communicatie branche.

Mansveld Expotech was betrokken bij het ABN AMRO Tennis Tournament (opdrachtgevers Philips en AHOY), de AutoRAI 2009 (opdrachtgever Amsterdam RAI), de beursdeelname van Gemeente Almere op PROVADA (opdrachtgever Unicum ID), Fundeon op Euroskills (opdrachtgever Gielissen Amsterdam)en de deelname van CENTRIC op de beurs Overheid & ICT (opdrachtgever Centric). Jeroen de Jong, directeur marketing, communicatie en concepten, is blij met de nominaties: à¢â‚¬à…“wij feliciteren onze opdrachtgevers en de genomineerde bedrijven. Het was in alle vijf gevallen een geweldige samenwerking en zo zie je maar dat de krachtige combinatie van goede conceptontwikkelaars en co-creation in de prijzen kan vallen.

Op 9 december 2009 wordt tijdens de uitreiking in het Elicium in de Amsterdam RAI bekend gemaakt wie er met de Nationale ExpoJaarprijs naar huis gaat.

Over De Nationale ExpoJaarprijs
De Nationale ExpoJaarprijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest onderscheidende en succesvolle beurs- en eventconcepten en beurs- en eventdeelnameconcepten. Dit alles met als doel het medium live communicatie te profileren als hà©t marketingcommunicatiemedium van deze tijd.

Over Mansveld Expotech
Mansveld Expotech is het succesvolle resultaat van een bedrijfsfusie in mei 2009 tussen Mansveld Expo Techniek en Expotech. Met de pay-off ´Experience by Technologie´ geeft de organisatie direct invulling aan wat het opdrachtgevers te bieden heeft. De voornaamste activiteiten zijn het adviseren, ontwerpen en verhuren van alle technische voorzieningen voor de live communicatie branche. De organisatie is onder andere actief op beurzen, congressen en in- en outdoor evenementen. Mansveld Expotech werkt vanuit vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Maastricht.

Voor meer informatie: www.mansveldexpotech.nl