(Persbericht) Heerlen 17 oktober 2011 Cadac Organice BNL, distributeur van Cadac Organice, een oplossing voor Engineering Documentbeheer en controle gebaseerd op SharePoint, heeft een aantal kennisseminars georganiseerd specifiek voor de Manufacturing industrie. Deelnemende bedrijven zagen in Cadac Organice en SharePoint een goede oplossing voor het delen van engineering data uit CAD en PDM met interne disciplines en externe partners.

Bedrijven die nieuwe machines of productielijnen ontwerpen creëren en ontvangen veel projectinformatie vanaf aanvraag, offerte, ontwerp, order, productie tot en met oplevering en service. Hierbij zijn interne afdelingen betrokken en werkt men samen met opdrachtgevers en toeleveranciers. Veel van deze bedrijven hebben het ontwerpproces al geautomatiseerd met 2D/3D CAD en PDM systemen. Maar het delen en uitwisselen van projectinformatie (CAD, Office, email) en het samenwerken met interne afdelingen en externe partijen blijft nog steeds een uitdaging waarin een PDM systeem niet voorziet.

Cadac Organice biedt een op Microsoft SharePoint gebaseerde oplossing voor engineering documentbeheer en controle. Het stelt bedrijven in de manufacturing industrie in staat alle projectinformatie centraal te beheren, te delen en uit te wisselen. Daarnaast ondersteunt het op gecontroleerde wijze de samenwerking tussen interne afdelingen en externe projectpartners. Cadac Organice biedt de juiste aanvulling op een PDM systeem en vervult de behoefte aan documentbeheer in de totale keten.

Tijdens het seminar werd aan de hand van een praktijk scenario getoont hoe men controle houdt over een project. Hierbij werd gedemonstreerd hoe documenten vanuit engineering via SharePoint gedeeld kunnen worden met interne afdelingen en externe partners en hoe Cadac Organice SharePoint verrijkt met functionaliteit voor het beheren, uitwisselen en samenwerken op documenten. Bedrijven uit de manufacturing industrie herkenden ogenblikkelijk de problematiek en zagen in Cadac Organice en SharePoint een goede oplossing om de samenwerking in de gehele keten te ondersteunen.

Cadac Organice BNL is zeer verheugd over de interesse en het aantal aanmeldingen voor de kennisseminars. Het laatste seminar vindt plaats op 20 oktober in Hasselt (België).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Cadac Organice brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.