(Persbericht) Heerlen 23 augustus 2011 Cadac Organice BNL, distributeur van Cadac Organice BV, een Microsoft Gold ISV Partner en ontwikkelaar van Cadac Organice, een oplossing voor Engineering Documentbeheer en controle gebaseerd op SharePoint, organiseert een aantal kennisseminars specifiek voor de Manufacturing industrie. Het seminar gaat in op samenwerken door het delen en uitwisselen van projectinformatie met interne disciplines en externe projectpartners.

Bedrijven die nieuwe machines of productielijnen ontwerpen creëren en ontvangen veel projectinformatie vanaf aanvraag, offerte, ontwerp, order, productie tot en met oplevering en service. Hierbij zijn interne afdelingen betrokken en werkt men samen met opdrachtgevers en toeleveranciers. Veel van deze bedrijven hebben het ontwerpproces waarschijnlijk al geautomatiseerd, met 2D/3D CAD systemen en mogelijk een PDM/PLM systeem. Maar hoe is het delen en uitwisselen van projectinformatie (CAD, Office, email) en het samenwerken met interne afdelingen en externe partijen geregeld?

In de huidige tijd wordt er steeds meer van organisaties gevraagd. Opdrachtgevers willen meer controle op het proces en willen tussentijds mee kunnen kijken naar de vorderingen. Opdrachtnemers eisen op hun beurt hetzelfde van toeleveranciers. Hiermee staat men telkens weer voor de uitdaging: hoe kunnen we op gecontroleerde wijze projectinformatie delen en uitwisselen en de samenwerking verbeteren?

Cadac Organice biedt een oplossing voor engineering documentbeheer en controle gebaseerd op Microsoft SharePoint. Het stelt bedrijven in staat alle projectinformatie centraal te beheren, te delen en uit te wisselen. Daarnaast ondersteunt het op gecontroleerde wijze de samenwerking tussen interne afdelingen en externe projectpartners. Cadac Organice biedt de juiste aanvulling op een PDM/PLM systeem en vervult de behoefte aan documentbeheer in de totale projectorganisatie.

Tijdens het seminar wordt aan de hand van een praktijk scenario getoont hoe men controle houdt over het project en de samenwerking tussen interne afdelingen en externe partners. Het seminar richt zich specifiek op directie, Hoofd Engineering, Project Managers, Management ICT en Document/Informatie Managers uit de Manufacturing Industrie.

Het seminar vindt plaats op de volgende data en locaties:

à¢â‚¬¢ 15 september 2011, Amsterdam
à¢â‚¬¢ 29 september 2011, Heerlen
à¢â‚¬¢ 13 oktober 2011, Meppel
à¢â‚¬¢ 20 oktober 2011, Hasselt (B)
à¢â‚¬¢ 27 oktober 2011, Gent (B)

Per sessie zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie en de mogelijkheid u aan te melden vindt u via: http://www.cadac.com/organice/nl/events.

Ook kunt u contact opnemen met:
Guus Weitzel
International Marketing Manager
+31 45 400 1010
[email protected]

Over Cadac Organice
Cadac Organice is een software suite voor engineering documentbeheer en documentcontrole, en is volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint. Cadac Organice helpt project georiënteerde bedrijven hun (project) documenten te beheren en hun documentdistributie en -verzending te beheersen. Cadac Organice is makkelijk in het gebruik en wordt ogenblikkelijk geaccepteerd door alle gebruikers. Cadac Organice brengt verbetering aan in het bedrijfsproces en draagt direct bij aan het bedrijfsresultaat van projectgeoriënteerde bedrijven. Voor meer informatie kijk op http://www.organice.com.

Over de Cadac Group
Cadac Group is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het creëren, beheren & delen van digitale ontwerpinformatie. Daarnaast ontwikkelt Cadac zelfstandig en onafhankelijk software voor toepassingen op het Microsoft SharePoint platform. Deze Cadac Organice productsuite wordt internationaal met veel succes gebruikt door vooral projectgeoriënteerde organisaties. Cadac Group is voor haar klanten een betrouwbare en pragmatische partner, gericht op het verbeteren van ontwerpprocessen en projectcommunicatie. Cadac Group is Autodesk Gold Partner, Microsoft Partner met Gold en Silver competencies, en Oracle Certified Partner. Voor meer informatie kijk op http://www.cadac.com.