(Persbericht) Almere, 24 augustus 2011 neomax, IT-detacheerder op het gebied van beheer, support en infrastructuur, heeft Marc Klaassen (44) in dienst genomen als system / network engineer. Per 1 september zal hij gedetacheerd zijn bij Teijin Aramid waar hij de senior systeembeheerder wordt voor een migratieproject naar Windows 7.

Na ruim twintig jaar werkzaam te zijn geweest in de grafische industrie, besloot Marc van zijn hobby zijn beroep te maken en in de ICT te gaan werken. Hiervoor behaalde hij binnen acht maanden zeven Microsoft-certificaten en ging hij aan de slag bij Goss Contiweb als allround supportmedewerker en later bij Bit Agency B.V. als systeem- en netwerkbeheerder. In deze laatste functie was hij verantwoordelijk voor de complete infrastructuur.

à¢â‚¬Å“Ik heb relatief weinig werkervaring in de ICT en ben blij dat neomax daar doorheen kijktà¢â‚¬, zegt Marc Klaassen. à¢â‚¬Å“Mijn ervaring is dat de meeste bedrijven nog altijd niet verder kijken dan een cv, wat erg kortzichtig is. Ik wilde graag bij een detacheerder werken om zoveel mogelijk ervaring op te doen en vooral ook cursussen te blijven volgen. Ik ben erg ambitieus en werken in de ICT sluit hier mooi bij aan, omdat ICT je dwingt te blijven leren. Een half jaar niets doen is stilstand. Hoewel er veel discussie is over het beroep van systeem- en netwerkbeheerder, ben ik er van overtuigd dat ieder bedrijf, ondanks outsourcing, nog steeds een vast aanspreekpunt nodig heeft voor de eigen apparatuur. Ik ben dan ook erg enthousiast om aan de slag te gaan.à¢â‚¬

à¢â‚¬Å“De aanstelling van Marc is een perfect voorbeeld van onze focus op soft skills. Na zoveel jaren werkervaring en zijn enorme drive om verder te leren, zijn we blij dat we Marc aan ons team hebben kunnen toevoegenà¢â‚¬, meent Stephan Bosman, directeur van neomax. à¢â‚¬Å“Ik vind het belangrijk dat een werknemer duidelijk weet wat hij of zij wil en waar zijn of haar ambities liggen. De combinatie van aan de ene kant de juiste technische skills en aan de andere kant goed ontwikkelde soft skills maakt dat onze werknemers prettig zijn om mee samen te werken.à¢â‚¬

---------------------

Noot voor de redactie: Er is een foto beschikbaar op hoge resolutie van Marc Klaassen.

Over neomax
Neomax is een Nederlandse IT-detacheerder actief op het gebied van beheer, support en infrastructuur. In alles wat neomax doet, staat à¢â‚¬Å“first people, then systemsà¢â‚¬ voorop. Om deze visie kracht bij te zetten, heeft het bedrijf twee doelstellingen die ten grondslag liggen aan alle activiteiten. Neomax wil partner zijn van 500 van de top 500 bedrijven in Nederland en wil dat elke IT‘˜er neomax op zijn CV wil hebben staan. Om dit te bereiken deelt neomax kennis met IT-managers en kijkt samen met hen naar competentiemanagement en wat nodig is om de IT-afdeling tot een succes te maken. Door haar goede netwerk staat neomax in nauw contact met de doelgroep, gaat de dialoog aan met potentiële kandidaten en weet wat hen beweegt. Deze informatie is voor IT-managers van toegevoegde waarde, neomax vertelt hen wat ze moeten bieden om iemand met de juiste skills binnen te halen en te boeien. Neomax focust voor haar medewerkers op interessante opdrachten en opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Naast certificeringen zet het bedrijf in op de ontwikkeling van de soft skills van IT‘˜ers. De focus op partnering met klanten en IT-professionals zorgt ervoor dat de beste match wordt gemaakt; niet alleen op hard skills, maar juist op de soft skills. Inmiddels heeft neomax meer dan 100 gekwalificeerde IT-professionals in dienst, zowel Young Professionals als specialisten met jarenlange ervaring. Zij ondersteunen dagelijks het succes van de klanten. Neomax is betrokken en biedt op maat en kwaliteitgerichte dienstverlening. Het bedrijf is NEN 4400-1 gecertificeerd en is gevestigd in Almere. Voor meer informatie zie: www.neomax.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]
035-5822730