Arnhem, 16 april 2009. De Works Group is een collectief ondernemingen actief in het detacheren. Vak- en markgerichte kennis die non-stop inzetbaar is. De kracht van de Works Group zit opmerkelijk genoeg in het kleinschalige, aldus Marc Schaling van Works Group.

Flexibeler dan logge organisaties
Marc Schaling: à¢â‚¬à…“Dat lijkt opvallend maar als je even verder kijkt wordt duidelijk dat wij snel en alert kunnen reageren op plots veranderende situaties bij onze klanten. Door kleinere, samenwerkende units in te zetten zijn we flexibeler dan de grote logge organisaties.

Bouwen aan het merk
Aan het merk Works Group wordt momenteel stevig gebouwd. De Works Group breidt zich gestaag uit met nieuwe ondernemingen. Allemaal met specifieke kennis en kunde die elkaar aanvult en niet in de weg zit. à¢â‚¬à…“We zijn steeds beter in staat om de specifieke wensen van onze klanten nauwkeurig in te vullen. En dat doen we snel en vaardig aldus Marc Schaling.

Slagvaardig zijn
De Works Group is inmiddels actief in de sectoren industrie, ICT, financiële dienstverlening en communicatie. Marc Schaling: à¢â‚¬à…“Hierin detacheren wij op verschillende niveaus. Ons netwerk is groot en effectief, en dus slagvaardig onder alle omstandigheden. Onze klanten weten dat.

Meer informatie.
www.works-group.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular