Scheveningen, 16 april 2009. Winter- en zomersport speciaalzaak De Skihut in Scheveningen is al jaren een bekende naam in de wereld van de wintersporters in Nederland. Na een uitvoerige verbouwing en de overname van de winkel door de familie Schaling twee jaar geleden garandeert de formule alleen nog maar meer succes.

Bijzonder brede collectie
Van heinde en ver komen ze, de klanten van De Skihut. Moeilijk te verklaren is dit niet volgens Marc Schaling van De Skihut. à¢â‚¬à…“Wij hebben het grootste assortiment van Nederland met een bijzonder brede collectie topmerken. Denk maar aan Bogner, Uggs, Moncler, Ralph Lauren RLX. Maar ook Gaastra, Barts, Falke en zelfs Prada rekenen we tot ons assortiment aldus Schaling.

Mensen met passie
Zoveel mogelijk stukken hangen in de rekken want bij De Skihut gaat het om het kunnen kiezen. Klanten worden er ter zijde gestaan door het deskundige personeel. Zelf allemaal fervente wintersporters. Marc Schaling: à¢â‚¬à…“Dat is belangrijk. Wij willen medewerkers met passie in de winkel, professionals die als geen ander begrijpen wat de klant wil en hem of haar daar tot in de puntjes mee willen helpen.

Blijven groeien
De Skihut heeft plannen. Marc Schaling: à¢â‚¬à…“Medio september openen we in Oosterbeek (Gld) een tweede vestiging. Zo spreiden we de formule beter in het land. Klanten uit Groningen of uit het oosten van Nederland hoeven dan niet meer zo ver te reizen voor hun nieuwe winter- of zomersportcollectie.

Meer informatie.
www.skihut.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular