Het Engelse marketing en PR bureau Smye Holland Associates heeft een nieuwe website ontwikkeld voor de Engelse dochter van het Nederlandse bedrijf the Greenery - het was de eerste grote internationale opdracht sinds de opening van het Nederlandse kantoor eerder dit jaar.

The Greenery B.V. is een internationale afzetorganisatie van groente en fruit. De Engelse dochter onderneming, Greenery UK, is de grootste leverancier aan Engelse supermarkten.

Om de Engelse activiteiten verder te ontwikkelen besloot het bedrijf om een Engelse website te lanceren. De site is gericht op communicatie met Engelse klanten, toch werd het project uitgevoerd in opdracht van het marketing en communicatie team in Barendrecht.

Smye Holland Associates won de competitie om het contract van Nederlandse marketing en PR consultanten.

Henk-Jan Eikelenboom van the Greenery B.V. zei: à¢â‚¬à…“We kozen voor Smye Holland Associates omdat onze wensen begrepen en een ambitieus plan met een scherpe opleveringsdatum voorstelden.

à¢â‚¬à…“We zijn erg tevreden met het resultaat en de website communiceert duidelijk waar the Greenery UK voor staat.

Mike Holland, algemeen directeur van Smye Holland Associates, zei: à¢â‚¬à…“Onze activiteiten voor Nederlandse export bedrijven nemen gestaag toe. De Greenery is een enorm grote onderneming en we zijn daarom erg gelukkig met dit contract.

Michael Ruiter, general manager van het Nederlandse kantoor in Castricum, zei: à¢â‚¬à…“We hopen meer bedrijven te helpen met hun export marketing in zowel Nederland als Engeland.

Website: http://www.smye-holland.nl