Naarden, 3 januari 2008 – IntelliStorage, storage-integrator uit Naarden, heeft Reinout van Meurs aangesteld als Marketing Manager. Reinout gaat zich toeleggen op een snelle expansie van de organisatie in de Benelux. Daarnaast zal hij actief zijn bij zusterbedrijf Continuity Solutions. Voorheen was Reinout van Meurs ruim acht jaar werkzaam bij storagespecialist ISIT waar hij dezelfde functie vervulde.

Reinout van Meurs geeft aan waarom hij voor IntelliStorage heeft gekozen: “IntelliStorage is een energieke en ambitieuze club, die bovendien zeer innovatief bezig is. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we de komende jaren een leidinggevende positie verwerven in de markt. IntelliStorage wordt een begrip op het gebied van de ontwikkeling van datacenters.”

 

Eerste wapenfeit van Reinout van Meurs was de ontwikkeling van ContinuityCenter dat tijdens StorageExpo 2007 werd gepresenteerd. ContinuityCenter is een virtueel datacenter op ASP-basis dat zowel server- als storagediensten biedt. Voor het verder ontwikkelen en in de markt zetten van dit concept wordt voornamelijk een indirecte strategie gevolgd. De internationale expansie van dit concept vindt plaats via verschillende ‘joint ventures’.

 

Phillip Hyde, Managing Director van IntelliStorage en Continuity Solutions: “Ik ben erg blij met de komst van Reinout. Hij is een uitstekende aanwinst voor het team. Ik ben er daarom ook van overtuigd dat IntelliStorage verder op de kaart wordt gezet als dé storagespecialist in de Benelux.”

 

---------------------------------------------------------------------------------

Over IntelliStorage

IntelliStorage, opgericht in 2001, levert complete solutions, waarmee de complexiteit van dataopslag beheerd kan worden. Het zwaartepunt van de dienstverlening richt zich op unieke en specifieke opslag- en data management problematiek bij grote zakelijke klanten, het SME-segment en Internet-based bedrijven, zoals het rendabel maken van datamanagement, continue beschikbaarheid leveren, disaster recovery, storage consolidatie, gecentraliseerde backup/restore faciliteiten, content delivery en bjjdragen aan snelle uitbreiding. IntelliStorage heeft strategische partnerships met vooraanstaande leveranciers van infrastructurele storage producten. Zo biedt IntelliStorage haar klanten optimaal geïntegreerde oplossingen. Daarnaast optimaliseert IntelliStorage haar dienstverlening door de toepassing van een SLA-management methodiek. Dankzij deze aanpak kunnen bedrijven hun data en storage managementprocessen in hoge mate automatiseren, en wordt beschikbaarheid gegarandeerd. Het hoofdkantoor van IntelliStorage B.V. is gevestigd in Naarden. Daarnaast is het bedrijf actief in verschillende Europese landen. Voor meer informatie, bezoek www.intellistorage.com

 

Over Continuity Solutions.

Continuity Solutions biedt met het ContinuityCenter één geïntegreerd pakket voor virtuele server en storagediensten, waarmee grote, middelgrote en kleine ondernemingen hun bedrijfskritische data kunnen beschermen en bedrijfscontinuïteit kunnen garanderen. ContinuityCenter is opgebouwd uit vier afzonderlijke modules, te weten SureVault, SureServer, FlexiVault en FlexiServer.

Continuity Solutions is ontstaan uit een joint-venture tussen IntelliStorage en I-Tech. Het kantoor van Continuity Solutions bevindt zich in Naarden. Voor meer informatie, bezoek www.continuitycenter.com.

 

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Voice-pr

Charlene Cloo

035-5435494 of 06-46710498

[email protected]