(Persbericht) Marktleider in interieurbeplanting: nu ook online distributie bloemen op het werk
Ambius Nederland speelt in op zichtbare stijging online bloembestellingen

Duiven, 14 april 2011 Ambius Nederland start deze week met een nieuwe bestelservice. Na het bekend worden van de statistieken van online bloemen verkoop vorige maand heeft Ambius zijn dienstverling uitgebreid met een online aanbod van boeketten en bloempaketten. Een bewuste keuze van de marktleider in interieurbeplanting om de huidige contractservice aan te vullen met een site voor impulsaankopen.

Zelfde dag bezorgd
Via www.ambiusflowerservice.com krijgt werkend Nederland dezelfde dag voor 12.00 uur nog de bloemen op kantoor bezorgd. Op de dag zelf kan dus het bureau of werkplek van een collega worden opgefleurd. Daarnaast kan er een bloemenabonnement worden aangevraagd, zodat er elke week een verfrissend bloemenboeket wordt geleverd. Er kan ook een bloemen cadeaubon worden gegeven aan klanten en collega‘˜s. Om van al deze diensten gebruik te maken is geen extra Ambius-account nodig.

Inspelen op actualiteit
Volgens Marc Schoutens, commercieel directeur hebben de laatste cijfers doen besluiten om deze service toe te voegen aan het aanbod. "In de cijfers van het Marktbeeld Kamerplanten van het Productschap Tuinbouw kwam voor het eerst de omzet via internet duidelijk naar voren. Een jaar eerder kwam die niet boven de procent uit. Nu gaat 4% van de omzet aan groene planten via internet, en 3% van de omzet aan bloeiende planten. Ambius is groot in interieurbeplanting via service contracten maar deze ontwikkeling spoorde ons aan om uit te breiden. Een welkome aanvulling op onze diensten waarmee iedere manager of medewerker zelf een collega een bloemetje kan schenken." Aldus Marc Schoutens.

Over Ambius
Naast dat Ambius ‘˜s werelds grootste leverancier is van interieurbeplanting voor bedrijven, is Ambius de expert die streeft naar het stimuleren van alle zintuigen op het gebied van het creëren van een optimale werkomgeving. Het bedrijf ontwerpt, installeert en verzorgt de binnen- en buitenbeplanting. Er wordt een fascinerende sfeer gecreëerd bij werkomgevingen, retailers, hotels en zorginstellingen doormiddel van kunst, bloemen, fruit en geuren. Daarnaast biedt Ambius ook diensten aan zoals verfrissende geuren voor op de werkplek of kunst voor aan de muur. Wat Ambius doet heeft niet alleen te maken met het plaatsen van de planten, maar ook met het creëren van omgevingen waarbij alle vijf de zintuigen worden geprikkeld. Ambius heeft de zintuiglijke waarnemingen vertegenwoordigd in zijn producten. Ambius is een internationaal bedrijf en onderdeel van Rentokil Initial plc.