ROTTERDAM, 20 JANUARI 2009 Oxyma Interim heeft Marleen Braam (31) aangetrokken als resource manager. Marleen zal zich bezighouden met de werving en selectie van Marketing Professionals. Daarnaast wordt zij aanspreekpunt voor interim-personeel.

Oxyma Interim levert specialisten op het gebied van direct marketing, marketing automation en marketing intelligence. Voor Marleen de overstap naar Oxyma Interim maakte werkte ze vijf jaar bij Yacht waar ze de laatste drie jaar hr-medewerker was. Bij Oxyma Interim zal Marleen Braam samen met manager Johan Schipper het bedrijf verder uitbouwen. Schipper: à¢â‚¬à…“Ik ben verheugd dat we een ervaren professional als Marleen Braam aan ons hebben kunnen binden. Haar Human Resource-expertise in combinatie met haar jarenlange ervaring in de wereld van interim dienstverlening, maakt haar een uitermate geschikte collega om onze dienstverlening voor professionals verder uit te bouwen. Ik weet zeker dat ze een bijdrage levert aan het succes van Oxyma Interim.

Noot voor redactie:
Fotomateriaal (in hoge resolutie) is op aanvraag beschikbaar. Stuur een e-mail naar [email protected].

Over Oxyma Interim
Oxyma Interim maakt net als 2organize en InBetween Marketing Services, deel uit van Oxyma Group. Het bedrijf levert Interim Marketing Professionals met expertise op het gebied van direct marketing, marketing automation en marketing intelligence. Net als bij de andere bedrijven binnen Oxyma Group staat kwaliteit voorop. Dit is terug te zien in duurzame relaties die de Oxyma Group heeft met haar klanten. Bij Oxyma Interim werken momenteel 25 interim marketing professionals. Het doel is dit aantal binnen een jaar te verdubbelen. Meer informatie over Oxyma Interim vindt u op www.oxyma-interim.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Oxyma Interim
Sjors Bos
e-mail: [email protected].
Tel: 010 27 10 200

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular