Steeds meer Nederlandse Marokkanen trouwen in Nederland, dit is ook te zien aan het aantal stijgende bezoekers van de Maroc Store Negaffa Show & Trouwbeurs.

Zondag 24 februari 2008 vindt in Amsterdam Rai het jaarlijks terugkerend evenement Negaffa Show en & Trouwbeurs plaats.

Tijdens de Maroc Store Negaffa Show, a.s. zondag 24 februari 2008 in Amsterdam Rai zullen de zes populairste Negaffa’s van het jaar een glimp van hun nieuwste collectie tonen. Negaffa’s zijn Marokkaanse bruidsstylistes. Zij stylen Marokkaanse bruiden compleet van top tot teen en toveren haar om tot een prachtige bruid.

De nieuwste collecties en trends van de Negaffa’s worden door middel van spectaculaire modeshows getoond aan het publiek. De combinatie van de Negaffa Show van Maroc Store en een Trouwbeurs is een succesvolle formule geworden. Vorig jaar heeft het evenement meer dan 2.000 bezoekers getrokken vanuit het hele land. Op de Trouwbeurs kunnen de bezoekers zich laten inspireren voor hun trouwdag, ideën opdoen en informatie inwinnen bij verschillende Marokkaanse bedrijven in de bruidsbranche.

Naast de modeshows van de populaire Negaffa’s en de Trouwbeurs zorgt Maroc Store voor entertainment. Bekende artiesten zullen deze dag vullen met spetterende optredens. Wervelende kappershows ontbreken natuurlijk ook niet op het programma van deze innovatieve Trouwbeurs. Kortom, een gevarieërd en compleet familie evenement!. Een uitgebreid programma en andere informatie over dit evenement is te vinden op www.marocstore.nl.

 

Nadere inhoudelijke inlichtingen verstrekt meneer Achmed Bouzia tel. 06 43252810, e-mail [email protected]