Dortmund-Duitsland, 5 juli 2009 Martina Lee gekozen uit de sterke groep kandidaten tot Miss Universe Germany 2009. Martina Lee laat haar finale jurken door haar lieveling Greg & Cora ontwerpen voor de grote finale. Arubaans Nederlands ontwerpers duo Greg en Cora hadden de kandidaten tijdens de finale voorzien van Evening gowns en à¢â‚¬à…“Luxury Caftans & Blouses.
http://www.laurisa.nl/pers/Miss-Universe-Germany-Martina-Lee-dressed-by-Laurisa.jpg

Op zondag 5 juli 2009 werd de finale gehouden op het officiële Caribbean music festival in Dortmund georganiseerd door de Bahamas Tourism Board. Onder het genot van tropische muziek en Duits Caribische hitte werd Martina Lee gekozen tot Miss Universe Germany.
Martina Lee zal een jaar lang de titel dragen Miss Universe Germany. Dit jaar zal de Miss Universe gehouden worden op 23 augustus in de Paradise Island Bahamas.

Tijdens de bikini ronde hebben de kandidaten zich op het podium gepresenteerd in de à¢â‚¬à…“Luxury Caftans & Blouses collectie van Laurisa. De kandidaten hebben daarna de evening gowns van Laurisa gedragen om zich van hun glamour kant te laten zien voor de kritische jury bestaande uit o.a. Miss Universe Nederland 2009 Avalon-Chanel Weyzig en Kim Kà¶tter van de Miss Universe organisatie.

Voor deelname aan de Miss Universe verkiezing in de Paradise Island Bahamas zal Laurisa inspired de Miss Universe Germany voorzien van Evening Gown en een Nationaal Kostuum.

OVER LAURISA
Laurisa is een Couture label dat zich sinds 2006 heeft gespecialiseerd in
het ontwerpen van mooie vrouwelijke kleding waarbij hoogwaardige materialen
worden gebruikt. Naast het ontwerpen en vervaardigen van kleinschalige collecties ( en haute couture) in opdracht van de klant heeft Laurisa een eigen collectie onder de naam Laurisa Inspired. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel dus betreft het een label in het hogere segment. De collecties worden in kleine oplages vervaardigd waardoor exclusiviteit gewaarborgd is.

Contact informatie:
Laurisa Inspired
Greg Robles de Medina
Tel. +31 (0) 6 16202522
Mail: [email protected]
Website Laurisa: http://www.laurisa.nl

Website: http://www.missuniversegermany.de

http://www.laurisa.nl/pers/Miss-Universe-Germany-Martina-Lee-dressed-by-Laurisa.jpg

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular