Martinair Partyservice heet vanaf medio november 2007 Oseven. Het bedrijf kiest voor een nieuwe merknaam om aan te geven dat het een nieuwe richting ingaat met een nieuwe werkwijze en nieuwe producten. 

De naam Oseven sluit aan bij het moment waarop het merk geboren werd; de zevende van de zevende van 2007. "Oseven staat voor Happening & Food. Een naam voor originele belevingen, waarbij passie op een persoonlijke eigentijdse manier centraal staat”, zei Erwin Verschoor, algemeen directeur tijdens een speciale bijeenkomst voor zijn medewerkers. “Een nieuw merk uit het jaar 2007. Zeven weerspiegelt bovendien geluk, positiviteit en vernieuwing”.

Met het merk Oseven gaat Martinair partyservice haar sterke marktpositie uitbreiden. Volgens Verschoor krijgt Oseven een uitstraling die helemaal past bij deze tijd. "Waar Martinair partyservice bekend om is, blijft; kwaliteit en service. Het merk Oseven richt zich meer op het toevoegen van beleving bij eten en drinken. We gaan daarmee het begrip partyservice opnieuw invullen”. Tot medio november 2007 blijven we onder de naam Martinair partyservice opereren. Deze periode gebruiken wij om samen met onze medewerkers de nieuwe producten vorm te geven. Vanaf dat moment staat Oseven echt voor Happening & Food”  Martinair partyservice werd opgericht op 1 april 1974. In de afgelopen 33 jaar is de onderneming uitgegroeid tot topcateraar en marktleider binnen de verschillende zakelijke stromingen in Nederland. Naast de hoofdvestiging in Nieuw-Vennep zijn er vestigingen in Arnhem (Gelredome), Kerkrade (Parkstad Limburg stadion) en Amsterdam (Passenger Terminal). Sinds 1 augustus 2006 behoort Martinair partyservice tot de Koninklijke van den Boer Groep. Er werken ruim 170 mensen bij Martinair Partyservice, dat een jaaromzet van 30 miljoen euro heeft. bron:Martinair Partyservice