(Persbericht) MANNA Nijmegen heeft studenten opgeroepen om massaal stemfraude te plegen. Het hotel en restaurant in Nijmegen biedt studenten in de stad zes flessen rosà© om onder eigen naam twee positieve recensies achter te laten op een van de recensiesites van Nederland. MANNA wil met deze actie ingaan tegen de terreur van de anonieme recensies waar veel horecagelegenheden in Nederland last van hebben. Voor de actie zijn 1500 flessen rosà© gereserveerd.

Vote for MANNA
Onder het motto Vote for MANNA roept eigenaar Sander Hendrix studenten op deel te nemen aan de tegenactie. Hij ergert zich al tijden aan de anonieme recensies. à¢â‚¬Å“Als iemand niet tevreden is, hoor ik dat graag zelf. Dan kunnen we daar iets aan doen. Maar als je alleen achteraf op een site en anoniem je gal wilt spuwen, help je daar niemand mee. Bovendien heeft zo‘˜n recensiesite ook voornamelijk aantrekkingskracht op mensen die juist willen zeuren. Dat zie je bijvoorbeeld ook aan de reacties onder artikelen op de Telegraaf-site. Dat zijn vrijwel zonder uitzondering negatieve reacties. Mensen die tevreden zijn, hebben niet zo‘˜n geldingsdrang.à¢â‚¬ Hij wil met deze actie bovendien aantonen hoe makkelijk de sites te manipuleren zijn. Hendrix vermoedt dat de recensiesites ook gebruikt worden door vakgenoten die andermans gelegenheid een laag cijfer geven en zichzelf een hoog cijfer.

1500 flessen rosà©
De actie is vandaag gestart en loopt tot en met 25 maart aanstaande. Studenten die kunnen aantonen dat ze op twee verschillende recensiesites een positieve recensie hebben achtergelaten over MANNA, kunnen zich op 25 maart vanaf 15:00 uur melden bij het hotel en restaurant aan de Oranjesingel 2c in Nijmegen. Zij krijgen dan een doos met zes flessen rosà©. à¢â‚¬Å“We hebben voor deze actie 1500 flessen MANNA rosà© gereserveerd. Dat is volgens ons een mooi lentecadeau voor de studenten.à¢â‚¬ Voorwaarde voor deelname is dat iemand aantoonbaar 18 jaar of ouder is en studeert aan de universiteit of hogeschool van Nijmegen. Deelnemers ontvangen maximaal à©à©n doos met zes flessen MANNA rosà©.

= = = Einde persbericht = = =

Nadere informatie voor de pers:
MANNA Nijmegen
Sander Hendrix
T: 024 3650990
E: [email protected]
W: www.manna-nijmegen.nl