(Persbericht) PERSBERICHT
9 feb. 11

Morgen 10 februari ‘˜11 geeft Nederlands beste en meest veelzijdige storyteller een openbare masterclass Storytelling als Business tool in Breukelen Nederland op uitnodiging van Colourful Business Nederland.

Deze kleurrijke man is eigenlijk te groot voor Nederland. Hij steelt inmiddels de show in Suriname, Italie, Cambodja en staat op het punt door te breken internationaal
Deze kleurrijke man is een echte afstammeling van de ware oeroude Storytellers met Indiaans en Afrikaans bloed. Hij is de enige professionele publiek speaking trainer ter wereld die generaties oude storytelling methode van de indianen en afrikanen heeft getransformeerd en heeft gegoten in een modern jasje.

Op deze manier is storytelling nu toegankelijk voor iedereen.Voordat Winston Scholsberg deze methode toegankelijk maakte voor volwassenen heeft hij zijn methode eerst 4000 maal toegepast op kinderen overal in Nederland.

Als kinderen door storytelling zich beter kunnen presenteren kunnen volwassenen het ook, aldus Winston en zo was Storytelling als business tool een feit. à¢â‚¬Å“Storytelling is de beste manier om een boodschap professioneel over te brengenà¢â‚¬. Hij heeft de Wesmethode in de presentatiewereld geïntroduceerd.

Winston Scholsberg is een veelzijdige man die bruist van energie en enthousiasme, in alles wat hij doet! Zijn kwaliteiten komen naar voren in zijn werk als coach en trainer en op het gebied van entertainment als meesterverteller, drummer, presentator, entertainer en inspirator.

Praktische info:
Tijd:14:00-17:00
Locatie: Hotel Breukelen
Klik hier voor meer informatie.
Klik hier om u aan te melden.

www.colourful-business.com
www.goalsacademy.com

Noot voor de redactie
Voor persaccrediatie of verzoeken voor interviews of overige info kunt u bellen: 024-6635697 / 0626354735 of mailen [email protected]