Rotterdam - Goed nieuws voor uitgeslapen inwoners van Rotterdam en omstreken: Matras Direct opent een nieuwe vestiging, boordevol kwaliteitsbedden, matrassen en accessoires voor een scherpe prijs!

De gezond slapenspecialist van eigen bodem heeft de afgelopen periode het tij mee gehad. Inmiddels opent de keten haar 31e vestiging. Een bijzonder scherpe formule rekent af met alle overbodige kostenfranje en biedt de consument kwalitatief hoogwaardige producten voor de laagst mogelijke prijs.
Klanten worden bij Matras Direct niet opgewacht door een in maatpak gestoken verkoper. Maar kunnen rustig rondkijken in een warme showroom met een heerlijke kop koffie maar met een sobere uitstraling. Afgaande op het commentaar van de klanten, is de formule een succes. Steeds meer mensen weten de weg naar Matras Direct te vinden. Want ondanks de koele uitstraling, bevat de showroom wel het beste van het beste op slaapgebied, afkomstig uit Nederland en Duitsland.
Extra troef van de matrasketen is het motto Direct beter slapen. Alle producten zijn op voorraad, zodat klanten hun aankoop direct mee kunnen nemen, eventueel met de boedelbak van Matras Direct. Natuurlijk kunnen klanten, desgewenst, hun nieuwe aankoop ook laten bezorgen en monteren.

Consumenten die graag duizenden euro´s willen besparen maar toch goed willen slapen, doen er daarom goed aan om eens een bezoek te brengen aan de nieuwe vestiging van Matras Direct aan de Giessenweg 70-72 te Rotterdam.
Bestellen via internet is ook mogelijk. www.matrasdirect.nl biedt een overzicht van alle producten en aanbiedingen en de mogelijkheid om vanuit de stoel uw bed, boxspring, matras of lattenbodem te bestellen.

Website: http://www.matrasdirect.nl