De zorgsector staat onder druk en moet steeds slagvaardiger en efficienter gaan werken. Digitaliseren is van belang maar niet zaligmakend, wat zijn de do's en don'ts. Hoe kan je het digitaliseren inzetten zodat de ketenzorg optimaler gaat functioneren en hoe betrek je de digibeten erbij. SharePoint kan een belangrijke bijdrage leveren aan bovenstaande uitdagingen.

Op donderdag 22 april toont Mavention de toepasbaarheid van SharePoint binnen de zorg. Het programma ziet er als volgt uit:

12:00 Ontvangst met broodjes
13:00 Opening
13.10 Digitaliseren? Aanpak voor een ziekenhuis
Michel Bouquet is een gedreven verandermanager binnen de zorg. Een integrale aanpak, van bestuur tot werkvloer is vereist. Zijn werkwijze heeft geleid tot het succes van het Spaarne Ziekenhuis. Michel laat de voordelen en risico‘˜s zien van het digitaliseren voor het ziekenhuis.

Succesvolle ketenzorg is mogelijk!
Marjan Vos is IT manager bij Zonnehuisgroep Amstelland en geeft haar visie op de ketenzorg. De knelpunten voor goede ketenzorg zijn helder. Marjan geeft concreet aan welke unieke kansen en mogelijkheden zij ziet om daadwerkelijk tot een succesvolle integrale ketenzorg te komen.
Pauze
Digibeten in de zorg
Siebe de Vries is 25 jaar verpleegkundige geweest. Nu werkt hij met veel passie als functioneel SharePoint beheerder bij het Spaarne ziekenhuis. Siebe weet als geen ander hoe je alle lagen van de organisatie meekrijgt in een digitaliseringtraject. Hij vertelt hoe je zelfs de digibeten enthousiast krijgt om informatie te delen en mee te gaan in het nieuwe digitale werken.

Samen werken aan concrete oplossingen
Robert Jaakke van Mavention is à©à©n van de vijf Certified SharePoint Masters in Nederland. Robert laat samen met Siebe de Vries het Mavention Usability Lab zien waarin we samen met onze klanten toepassingen ontwikkelen. Doet u ook mee?

16:00 Borrel

U kunt zich hier aanmelden voor het event: http://www.mavention.nl/Seminar