SharePoint wordt binnen de zorg steeds vaker ontdekt. Het is hà¨t platform dat voorziet in oplossingen voor uiteenlopende automatiseringsvraagstukken. Binnenkort wordt een nieuwe versie van SharePoint uitgebracht door Microsoft. SharePoint 2010 bevat veel nieuwe functionaliteit en mogelijkheden om de samenwerking en informatievoorziening binnen bedrijven te verbeteren. Dit stelt ook de zorgsector in staat om beter en vooral slagvaardiger problemen aan te kunnen pakken. Mavention weet dat het belangrijk is op de hoogte te blijven van de trends en ontwikkelingen in de markt. Daarom organiseert Mavention op 22 april het seminar ´Laat SharePoint voor u zorgen‘˜. Aan dit seminar werken vooraanstaande sprekers uit de zorg mee. Elk van de sprekers vertelt over zijn of haar ervaring binnen de zorg en hoe ze ieder SharePoint voor zich hebben laten werken.

Op donderdag 22 april toont Mavention de toepasbaarheid van SharePoint binnen de zorg. Het programma ziet er als volgt uit:

12:00 Ontvangst met broodjes
13:00 Opening
13.10 Digitaliseren? Aanpak voor een ziekenhuis
Michel Bouquet is een gedreven verandermanager binnen de zorg. Een integrale aanpak, van bestuur tot werkvloer is vereist. Zijn werkwijze heeft geleid tot het succes van het Spaarne Ziekenhuis. Michel laat de voordelen en risico‘˜s zien van het digitaliseren voor het ziekenhuis.

Succesvolle ketenzorg is mogelijk!
Marjan Vos is IT manager bij Zonnehuisgroep Amstelland en geeft haar visie op de ketenzorg. De knelpunten voor goede ketenzorg zijn helder. Marjan geeft concreet aan welke unieke kansen en mogelijkheden zij ziet om daadwerkelijk tot een succesvolle integrale ketenzorg te komen.
Pauze
Digibeten in de zorg
Siebe de Vries is 25 jaar verpleegkundige geweest. Nu werkt hij met veel passie als functioneel SharePoint beheerder bij het Spaarne ziekenhuis. Siebe weet als geen ander hoe je alle lagen van de organisatie meekrijgt in een digitaliseringtraject. Hij vertelt hoe je zelfs de digibeten enthousiast krijgt om informatie te delen en mee te gaan in het nieuwe digitale werken.

Samen werken aan concrete oplossingen
Robert Jaakke van Mavention is à©à©n van de vijf Certified SharePoint Masters in Nederland. Robert laat samen met Siebe de Vries het Mavention Usability Lab zien waarin we samen met onze klanten toepassingen ontwikkelen. Doet u ook mee?

16:00 Borrel

Kijk op http://www.mavention.nl/LaatSharePointVoorUZorgen