(Persbericht) Nederland heeft er sinds oktober 2010 een lingerie webshop bij die zich onderscheidt in haar collectie. Terwijl veel merken gaan voor gladdere uitvoeringen, de merken die door MB-Lingerie gevoerd worden uiten zich juist in prachtige setjes met veel kant, borduursels en andere afwerkingen.

MB-Lingerie is een lingerie webshop die zich geheel richt op het verkopen van stijlvolle, sexy en comfortabele lingerie in een meer dan gemiddelde matenvariëteit. De lingerie in het assortiment van MB Lingerie is van een zeer goede prijs- / kwaliteitsverhouding. Naast een basiscollectie vindt u een 'fashion' en een 'de luxe' assortiment, allen beschikbaar in uitgebreide maatvoeringen. We hebben grote maten lingerie (tot maat 52 en 100H) en kleine maten lingerie (vanaf maat 36 en 70A).

Onze lingerie wordt door vakmensen in Europa (Letland) gemaakt. Door een nauw contact en het regelmatig bezoeken van de fabrieken, zien wij erop toe dat de arbeidsomstandigheden goed zijn. Daarnaast voert MB Lingerie een deugdelijke controle op de productieprocessen en proberen we, samen met de producenten, het proces zo optimaal mogelijk in te vullen. Onze leveranciers zijn Nikol Djumon en VOVA Lingerie, beide gevestigd in het plaatsje Liepaja in Letland.

Met name Nikol Djumon onderscheidt zich in bijzondere luxe lingerie, waarvan veel met de hand gemaakt wordt. Iedere maand worden er nieuwe modellen gelanceerd, zoals deze maand Jessica en Eteri.

Het Jessica model bestaat uit een compleet setje inclusief jarretels. De push up BH met een speelse en romantische uitvoering in zwart/wit. De decoratieve bies en het mooie schouderbandje geven het geheel een sprookjesachtige uitstraling. Vanzelfsprekend mooi te combineren met een slip of string.

Als tweede model heeft MB-Lingerie Eteri toegevoegd aan haar collectie. Een zwarte BH elegant bewerkt met witte draden geborduurd op zachte kant. De onderzijde van de cup is van dubbele stof met katoen; de bovenzijde is doorzichtig. In de zijkanten is een extra element toegevoegd dat de borsten prachtig vormgeeft. Uitermate geschikt voor de smalle vrouw met een vollere cupmaat. Prachtig in combinatie met een string of slip van hetzelfde model.

MB-Lingerie exploiteert de webshop www.mb-lingerie.nl. Voor meer informatie waaronder het verkopen van de merken Nikol Djumon en V.O.V.A. in uw eigen lingeriewinkel kunt u contact opnemen met Jan Groenen, [email protected]
MB-lingerie (en Engrave) zijn beide handelsnamen die onder Verdi Consulting B.V. geregistreerd zijn. Verdi Consulting B.V. is gevestigd in Veldhoven en staat sinds 2002 ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 17 142 553.