(Persbericht) Lijn ´De Luxe‘˜ vanaf nu direct leverbaar en lancering 2 nieuwe modellen.
Vanwege het succes van onze lijn ´De Luxe‘˜ van Nikol Djumon heeft MB-Lingerie haar voorraden vergroot om de levertijden te verkorten. Vanaf vandaag zijn diverse modellen direct leverbaar. Alle overige modellen van deze lijn worden gedurende deze maand geproduceerd en zijn daarom einde februari beschikbaar. In het geval dat een artikel niet meteen verstuurd kan worden, blijft de oude levertermijn van ca. 5-7 werkdagen van kracht.

Deze week lanceren we Nancy-serie; bestaande uit een push up BH, een voorgevormde beugel BH (tot 85E), een slip en een string. U ziet een witte print op een zwarte basis, fris afgewerkt met een wit biesje en een zwart kanten randje aan de bovenzijde van de cups.

Eind volgende week vindt u in de webshop www.mb-lingerie.nl de Francis-serie. Verleidelijk oranje materiaal, verfraaid met aantrekkelijke bewerkingen van zwarte kanten toplagen. Francis is verkrijgbaar in een push up BH, slip en string. Niet vergeten om het setje compleet te maken met de bijpassende jarretelgordel! Bij MB-Lingerie vindt u nu ook bijpassende panty‘˜s voor uw jarretelgordels.

Over MB-Lingerie: MB-Lingerie is ingeschreven in de kamer van Koophandel te Eindhoven onder nummer 17 142 553. MB-Lingerie exploiteert de webshop www.mb-lingerie.nl. Voor meer informatie waaronder het verkopen van de merken Nikol Djumon, V.O.V.A, en POLZELA in uw eigen lingerie winkel kunt u contact opnemen met Jan Groenen of Sheila van der Net, [email protected]