Puur Design. ME-FA combineert kwaliteit, functionaliteit en stijl.

Nieuw bij SignDesign.nl: Deense kwaliteitsbrievenbussen met oog voor detail!

ME-FA brievenbussen blinken niet allen uit door hun stijlvol design. Ze zijn ook functioneel, stevig en duurzaam en bieden voor elk wat wils. Elk huis heeft immers zijn eigen stijl en verdient een aangepaste brievenbus. De ME-FA brievenbussen bestaan in alle mogelijke formaten, vormen, kleuren en materialen. Gegalvaniseerd staal en roestvrij staal zijn momenteel de meest gebruikte materialen, maar koper en aluminium zijn ook mogelijk.

De brievenbussen zijn weerbestending, wat geen overbodige luxe is in ons klimaat. Bovendien wordt er aan elk detail aandacht besteed. Zo kan elke brievenbus met à©à©n hand geopend worden. Dit is handig als je een boodschappentas draagt of een kind aan de hand houdt. Een aantal modellen hebben 2 compartimenten zodat kranten en pakjes droog bewaard kunnen worden in het open gedeelte en brieven veilig in het gesloten deel. De meeste van de ME-FA brievenbussen zijn uitgerust met het kwalitatieve Ruko anti-dieftalslot en worden standaard geleverd met twee sleutels. Op elke ME-FA brievenbus wordt standaard 12 jaar garantie gegeven tegen roestperforatie.

Bekijk en bestel alle producten op www.signdesign.nl

Over SignDesign.nl:
Sign Design BV is al jaren een vertrouwde naam in Nijmegen en omstreken. In 2002 zijn we begonnen met de verkoop van naamborden, deurkrukken, brievenbussen en dergelijke producten. In de loop van de tijd zijn we onze producten ook online gaan aanbieden. Ons assortiment is in de tussentijd flink uitgebreid. Onder andere met kapstokken, afvalbakken en andere accessoires voor in en om het huis. Wij zijn de enige online winkel die u alles biedt wat u nodig heeft qua design voor in à©n om het huis.

Gebruik tijdens het bestellen emea.nl als actiecode en ontvang 5% korting!

Website: http://www.signdesign.nl