Utrecht, 24 april 2008 – Mediablox, de producent van professionele Flash websites en 3D visualisaties, heeft gisteren haar nieuwe website www.mediablox.nl gelanceerd. “Wij zijn trots op onze nieuwe, uitgebreide Flash website. De website heeft een nieuw uiterlijk, ziet er fris uit en is een stuk overzichtelijker. Ons portfolio wordt nu ook veel mooier gepresenteerd door één van onze fotoalbum modules”, aldus oprichter Frank Volmer.

De nieuwe Flash website is uitgebreider en grafisch meer aantrekkelijk dan de vorige website. Frank Volmer: “Er is uitgebreide informatie te vinden over de professionele websites en 3D visualisaties die wij leveren. Bezoekers kunnen nu ook makkelijker contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. We hebben bij onze eigen website alles uit de kast gehaal om aan de bezoekers van onze website te laten zien waartoe we in staat zijn. Want een website is immers hét visitekaartje van een bedrijf. Zo is dat dus ook voor ons het geval.”

Naast het feit dat Mediablox gisteren haar eigen website gelanceerd heeft, zijn er afgelopen week nog 2 andere Flash websites de lucht in gegaan. Zo is de Flash website van het clubfeest Twisted Stereo (www.twistedstereo.nl) vorige week donderdag online gegaan en is afgelopen maandag de Flash website van het Car Rental & Car Cleaning bedrijf Money Cars (www.moneycars.nl) online gegaan.

Over Mediablox
Mediablox is een jong, maar ervaren bedrijf dat in mei 2007 is opgericht door Frank Volmer. Mediablox heeft zich vanaf de start van het bedrijf bezig gehouden met het realiseren van creatieve en dynamische Flash websites en 3D animaties. Ondersteuning en persoonlijke service zijn punten die Mediablox erg belangrijk vind bij het contact met haar klanten. Wij denken graag met u mee om gezamenlijk tot een goed eindresultaat te komen. Wij maken heldere afspraken met u waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Wij werken op basis van productprijzen, waardoor u altijd van te voren weet hoeveel u kwijt bent voor uw Flash website of 3D visualisaties.

Mediablox heeft het afgelopen half jaar al meer dan 10 websites online gezet.

Contact
Mediablox biedt uiteenlopende producten aan. Mocht u meer informatie willen over één van haar producten dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact met Mediablox opnemen via 0343 - 410 999 of een email sturen naar [email protected] U kunt uiteraard ook de website bekijken op www.mediablox.nl.

Mediablox
Engweg 5-3
3972 JB Driebergen
Nederland
Tel: 0343 - 410 999
Email: [email protected]
Web: www.mediablox.nl