Rozendaal, 20 januari 2009. Om te kunnen blijven voldoen aan de belofte om patiënten binnen 10 dagen te zien, terwijl het aantal patiënten flink blijft stijgen, heeft Medinova Kliniek Klein Rosendael per 1 januari 2009 twee nieuwe specialisten aangetrokken.

De afdeling algemene chirurgie zal worden uitgebreid met de komst van de heer M.G. (Markwin) Statius Muller. De heer Statius Muller heeft zijn studie geneeskunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam genoten om zich vervolgens als arts-onderzoeker op de afdeling Heelkunde in het Vrije Universiteit Medisch Centrum te concentreren op het aandachtsgebied Chirurgische Oncologie. De opleiding Algemene Chirurgie heeft hij in het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam en het Vrije Universiteit Medisch centrum afgerond. Specialisaties van de heer Statius Muller zijn onder andere de vasectomie, het behandelen van liesbreuken en navelbreuken, en het verwijderen van spataderen met behulp van de lasermethode. Deze behandelingen worden in Kliniek Klein Rosendael volop uitgevoerd zonder wachtlijst.

Drs (Pieter) Hupkens zal het team plastische chirurgen komen versterken. De heer Hupkens heeft zijn opleiding tot arts genoten aan de Universiteit van Amsterdam om zich vervolgens te bekwamen in de heelkunde in Rotterdam en te specialiseren tot plastisch chirurg aan het Universitair Medisch Centrum te Nijmegen. Tijdens en na de specialisatie, die werd voltooid in 2005, heeft zijn aandachtsgebied steeds gelegen in esthetische en reconstructieve correcties van met name gelaat, borsten en buik. Vrijwel alle operaties in deze gebieden worden door hem uitgevoerd.

Over Medinova N.V.

Medinova is het grootste netwerk van zelfstandige klinieken in Nederland. Deze klinieken stellen de zorgconsument centraal en bieden persoonlijke aandacht en compacte 24-uurszorg binnen een select aantal medisch specialismen. Medinova biedt zowel verzekerde als onverzekerde zorg, kent geen wachtlijsten, beschikt over topspecialisten en biedt professionele (na)zorg.

Medinova bestaat uit de volgende drie klinieken:
à¢â‚¬¢ Klein Rosendael in Rozendaal (bij Arnhem), gespecialiseerd in algemene chirurgie, orthopedie en plastische chirurgie
à¢â‚¬¢ OMC Haarlem, gespecialiseerd in oogheelkunde en refractiechirurgie
à¢â‚¬¢ Kliniek Zestienhoven in Rotterdam, gespecialiseerd in orthopedie en plastische chirurgie

Kijk voor meer informatie op www.medinova.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular