(Persbericht) Rozendaal, 21 december 2011 Met TopZorg van Menzis bent u verzekerd van goede zorg. Menzis heeft in de kernregio's Groningen, Twente, Gelderland en Den Haag selectief ingekocht voor onder andere de behandeling van rughernia. Dit betekent dat alleen instellingen in deze regio die het best scoren op de TopZorg kwaliteitseisen een contract krijgen voor deze behandeling voor de periode van 2012 tot en met 2014. In de regio Gelderland is Medinova Kliniek Klein Rosendael à©à©n van deze geselecteerde behandelcentra!

Maar wat betekent dit TopZorg-predikaat voor u als verzekerde van Menzis? Het wil zeggen dat u in de regio Gelderland voor de behandeling van rughernia alleen terecht kunt bij een ziekenhuis of behandelcentrum met een TopZorg contract, zoals Medinova Kliniek Klein Rosendael.

Wat zijn de voordelen van een TopZorg-predikaat voor de cliënt? Het betekent dat de zorg in een TopZorg ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum uitstekend geregeld is. Kwaliteit, snelheid en goede informatie staan bij de gemaakte afspraken centraal. De geselecteerde ziekenhuizen en zelfstandige behandel centra voldoen aan zeer strenge eisen. De cliënt mag daarom rekenen op de beste behandeling met snelle toegangstijden, korte toegangstijden tot MRI-diagnostiek en indien noodzakelijk een operatieve ingreep binnen 10 dagen. Tevens hebben wij samenwerkingsafspraken met de Rugpoli in Velp en de Pijnpoli in Rijnstate voor de conservatieve behandeling van lage rugklachten.

U hoeft uiteraard niet bij Menzis verzekerd te zijn om in Kliniek Klein Rosendael goede zorg te ontvangen, onze zorg is er namelijk voor iedereen! Kijk voor meer informatie op www.medinova.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular