Rozendaal, 28 januari 2010 - Om te kunnen blijven voldoen aan de belofte om patiënten binnen 10 dagen te zien, terwijl het aantal patiënten flink blijft stijgen, trok Medinova Kliniek Klein Rosendael onlangs drie nieuwe specialisten aan.

Neurochirurg dr. M. Daemen, algemeen chirurg M. Boom en orthopedisch chirurg K. Peters hebben het totaal aantal vaste specialisten in Kliniek Klein Rosendael naar 11 doen stijgen.

De komst van dokter Daemen is uniek in Nederland. Nog nergens anders werkt een neurochirurg, samen met een team van orthopedisch chirurgen, in een zelfstandig behandelcentrum. Dr. Daemen is volledig gespecialiseerd in rugchirurgie en zal zich in Kliniek Klein Rosendael onder andere bezighouden met het behandelen van hernia‘˜s. Per jaar worden er zo‘˜n 700 hernia‘˜s door middel van een endoscopische operatie in Kliniek Klein Rosendael behandeld. Deze methode zorgt ervoor dat patiënten maar een kleine operatiewond hebben, minder pijn hebben en snel kunnen herstellen.

Met de komst van orthopedisch chirurg Peters stijgt het aantal vrouwelijke orthopeden in Kliniek Klein Rosendael naar 4. Orthopedisch chirurg Peters zal zich vooral richten op het behandelen van schouders en knieën. De overige orthopedisch chirurgen van Medinova zijn op het gebied van verzekerde zorg gespecialiseerd in het behandelen van knie-, schouder-, rug-, enkel-, voet- en sportblessures.

Algemeen chirurg Boom zal zich, samen met de huidige algemeen chirurg van Kliniek Klein Rosendael, richten op het behandelen van spataderen en liesbreuken en het uitvoeren van sterilisaties en besnijdenissen bij mannen.

Over Medinova N.V.
Medinova is het eerste netwerk van zelfstandige klinieken in Nederland. Deze klinieken stellen de zorgconsument centraal en bieden persoonlijke aandacht binnen een select aantal medisch specialismen. Medinova biedt zowel verzekerde als onverzekerde zorg, kent geen wachtlijsten, beschikt over topspecialisten en biedt professionele (na)zorg.

Medinova bestaat uit de volgende drie klinieken:
à¢â‚¬¢ Klein Rosendael in Rozendaal (bij Arnhem), gespecialiseerd in algemene chirurgie, orthopedie, neurochirurgie en plastische chirurgie
à¢â‚¬¢ Kliniek OMC Haarlem, gespecialiseerd in oogheelkunde en refractiechirurgie
à¢â‚¬¢ Kliniek Zestienhoven in Rotterdam, gespecialiseerd in orthopedie en plastische chirurgie

Kijk voor meer informatie op www.medinova.com