(Persbericht) Na de succesvolle lancering in Duitsland vorig jaar, volgde al snel Nederland waar de kaart een nog groter succes blijkt te zijn. Inmiddels is de kaart ook al in Ierland en Italie gelanceerd en binnenkort volgt Frankrijk.

Door de prepaid formule blijkt deze kaart een gat in de markt te zijn en de belangstelling is in alle landen dan ook enorm.
De prepaid formule is dan ook wat de kaart zo populair en bijzonder maakt. De houders hebben een volwaardige credit card, tegenwoordig onontbeerlijk voor internetaankopen en op vakantie, maar ze houden de uitgaven volledig zelf in de hand. Men kan alleen uitgeven wat men zelf op de kaart gestort heeft, dus bijvoorbeeld het vakantiebudget wordt niet overschreden.

De MEDIUS Prepaid MasterCard ziet er door de embossing uit als elke andere MasterCard en men kan dus aan de buitenkant niet zien dat deze Prepaid is. De kaart is leverbaar in Goud en matzwart.
Op elke hoofdkaart kan men tot 3 partnerkaarten aanvragen zodat elk gezinslid een eigen kaart kan bezitten. Deze partnerkaarten kunnen volledige zelfstandige kaarten zijn of onder beheer van de hoofdkaarthouder valen. Ideaal als men bijvoorbeeld de kinderen een partnerkaart wil geven, maar toch zelf de controle over de uitgaven wil houden.

Mits voldoende saldo wordt de kaart wereldwijd op meer dan 28 miljoen locaties geaccepteerd voor betalingen en bij elke ATM die het MasterCard logo voert kan men contant geld opnemen.

Men kan de kaart heel eenvoudig vanaf de eigen bankrekening opladen maar ook anderen kunnen geld op de kaart storten.
Door dat het een prepaid kaart is hoeft de bank niet eerst de kredietwaardigheid van de klant te controleren en daardoor is deze dus voor iedereen verkrijgbaar.

Men kan de MEDà„°US Prepaid Mastercard heel eenvoudig via de website aanvragen en binen 14 dagen heeft men de kaart in zijn bezit.

Kortom een nieuw produkt dat zeer zeker een belangrijke aanvulling levert op het reeds bestaande pakket betaalmiddelen.