GOUDA - Op vrijdag 28 maart is er een optreden van het christelijke zangduo Marcel & Lydia Zimmer in de Hervormde Pauluskerk te Gouda. Er zijn op dit moment meer dan 400 toegangskaarten gereserveerd.

Dat maakte 4the1, de organisator van het concert , vandaag bekend. De organisatie is tevreden. "Honderden mensen die God aanbidden, dat moet mooi worden!", aldus Geerten Schollaart, oprichter van 4the1. "Je ziet een tendens in Gouda en omgeving, steeds meer mensen hebben interesse in concerten als deze." Op de vraag hoe het komt zegt hij zonder twijfelen: "God is aan het werk in Nederland!"

Naast het concert van Marcel & Lydia Zimmer organiseert 4the1 op vrijdag 18 april ook een thema avond in Gouda. "Hier gaan we speciaal voor jongeren dieper in op belangrijke onderwerpen van het christelijk geloof. Zo staat er in de bijbel dat christenen het zout van de aarde zijn. Een belangrijke vraag is dan: 'Breng ik smaak in de wereld?'" Johan den Hartogh, bekend van '24-7 prayer' zal samen met praiseband Elicit de avond een invullling geven.

Voor het concert van Marcel & Lydia Zimmer zijn tot woensdag 26 maart toegangskaarten te reserveren via www.4the1.net. De kosten voor een reservering zijn 7,50 euro, bij aanvang zijn de kaarten 9,50 euro. Om zeker te zijn van een toegangskaart raadt de organisatie aan om te reserveren. Op de website staat ook informatie over de thema avond.