De nieuwe freeware tool van Zamzom helpt om draadloze netwerken te beveiligen en de veiligheid van uw computer te waarborgen. De tool stelt gebruikers in staat alle computers, Mac en IP-adressen die gebruik maken van een bepaald draadloos netwerk te zien. Binnen enkele seconden geeft Zamzom alle computers weer zowel bevoegde als onbevoegde die toegang hebben tot het netwerk.

Maakt u zich zorgen om de beveiliging van uw draadloos netwerk? De nieuwe draadloos netwerk-tool van Zamzom levert u onmiddellijk informatie over iedere computer die toegang heeft tot het netwerk, dit is inclusief alle bevoegde à¨n onbevoegde gebruikers. Van de namen van computers en gebruikers tot Mac en IP-adressen; Zamzoms draadloos netwerk-tool neemt ook de computers waar die onzichtbaar zijn binnen een programmaomgeving en computers die niet kunnen worden gepingt.

De meeste mensen haasten zich door het setup-proces bij het opzetten van een nieuw draadloos netwerk, zegt Per Hansen van Zamzom.com.

à¢â‚¬Å“Dat is volkomen begrijpelijk, maar ook nogal riskant met het oog op beveiliging,à¢â‚¬ aldus Hansen. à¢â‚¬Å“Een studie binnen financiële districten liet zien dat 57 procent van de draadloze netwerken volledig open stonden of zwakke WEP-versleuteling gebruikten.à¢â‚¬

Met de ontwikkeling en uitbreiding van draadloos technologie zijn ook de hoeveelheid veiligheidsrisico's toegenomen. De methodes van hackers zijn veel geraffineerder en innovatiever geworden waardoor bedrijven, pc's en elke soort draadloze apparatuur slechter beschermd en kwetsbaarder zijn geworden. Hoewel er verschillende manieren zijn om toegang te krijgen tot een draadloos netwerk, zijn er ook uiteenlopende manieren om een netwerk te beschermen en gevaren af te wenden.

Dat is exact wat de Zamzom draadloos netwerk-tool doet door gebruikers te informeren over wie er precies toegang hebben tot hun netwerk waardoor ze actie kunnen ondernemen om hun persoonlijke en bedrijfsinformatie te beschermen.

Binnen 10 seconden helpt Zamzom gebruikers om belangrijke en nuttige stappen te nemen om hun draadloze netwerken op een juiste wijze te beveiligen een handeling die niet mag worden vergeten of overgeslagen.

à¢â‚¬Å“Als ik een Euro zou krijgen voor elke draadloze router die nog steeds de vooringevoerde 'default' gebruikersnaam in ongewijzigde vorm voor de administrator heeft, dan zou ik daar ongetwijfeld een hele dikke buidel aan overhouden,à¢â‚¬ zegt Hansen.

Zamzoms draadloos netwerk-tool is compatibel met Windows, gemakkelijk te installeren en gemakkelijk te gebruiken. De gebruiksvriendelijke interface vereist geen specifieke computerkennis van de gebruiker en maakt het zelfs ook mogelijk informatie en resultaten op te slaan. Zamzoms draadloos netwerk-tool wordt zowel als basisversie (freeware) als als premium-versie (shareware) aangeboden. Beide versies kunnen worden gedownload van Zamzom.com.

Om uw eigen Zamzom draadloos netwerk-tool te downloaden of er nog meer over te weten te komen, nodigen wij u graag uit op www.Zamzom.com .

Media contact
Per Hansen
Zamzom
+47 9-086-9958
[email protected]
http://www.zamzom.com

Website: http://www.zamzom.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular