(Persbericht) Utrecht, 7 oktober 2010

Mentrop Houtbewerking behaalt FSC certificaat

Met ingang van 1 oktober 2010 is Mentrop Houtbewerking FSC gecertificeerd. Als voormalige sociale werkplaats was Mentrop Houtbewerking altijd al een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Met het behalen van het FSC certificaat doet Mentrop Houtbewerking niet alleen iets goeds voor de maatschappij, er wordt nu ook iets goeds voor de natuur gedaan.

Jacques Mentrop, directeur van Mentrop Houtbewerking, zegt: à¢â‚¬Å“We moeten zuinig zijn met wat de natuur ons geeft en hier op een verantwoorde wijze mee omgaan. Daarnaast vroegen steeds meer van onze klanten om FSC gecertificeerd hout. Wij zijn blij te merken dat niet alleen wij, maar ook onze klanten verantwoord bosbeheer belangrijk vinden. Met het behalen van het FSC certificaat kunnen onze klanten de zekerheid krijgen dat hun meubelen gemaakt worden van verantwoord hout.à¢â‚¬

Mentrop Houtbewerking B.V. is in januari 2008 ontstaan uit UW Holding, de overkoepelende organisatie van sociale werkplaatsen in Utrecht. Bij Mentrop Houtbewerking werken ervaren meubelmakers samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen maken zij de mooiste meubelen van hout.

--------------------------------------------------------------

Noot aan de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met algemeen directeur Jacques Mentrop via 030 267 16 06.

Meer informatie over Mentrop Houtbewerking kunt u vinden op www.mentrophoutbewerking.nl.