PERSBERICHT
7 oktober 2009

Met kortingshops.nl meer korting voor de consument

Om het winkelen via internet nog interessanter te maken is nu de website kortingshops.nl online. Via kortingshops.nl is het voor de consument mogelijk om met korting aankopen te doen bij verschillende webwinkels. Kortingshops.nl behartigt hierbij de belangen van de consument. Kortingshops.nl heeft reeds een 300 tal gerenommeerde webwinkels in het bestand staan waar de consument met korting kan winkelen. Hier komen iedere dag weer verschillende webwinkels bij. Per aankoop krijgt de consument een voorafgestelde korting, indien de consument via kortingshops.nl winkelt. De enige voorwaarden voor de consument zijn dat de consument ingelogd is en de aankoop compleet is afgerond via kortingshops.nl.

Hoe werkt Kortingshops.nl
De werking van kortingshops.nl is simpel. Nadat de consument ingelogd is en is gaan winkelen bij een van onze webwinkeliers rond de consument de aankoop af. Zodra de aankoop goedgekeurd is krijgt de consument hier een vooraf bepaalde korting overheen. Deze korting wordt op het account van de consument bijgeschreven. Vanaf het moment dat de consument voor minimaal 10 euro aan korting heeft verdient, krijgt de consument deze korting middels een overboeking op zijn of haar bank- of gironummer.

Extra korting
Het unieke van kortingshops.nl is dat er ook met kortingcodes wordt gewerkt. Met deze kortingscodes kan de consument bij het afronden van de aankoop nog eens extra korting krijgen bij de desbetreffende webwinkel.
Tijdens de huidige kredietcrisis, maar zeker ook erna, wordt de consument dus beloont met korting op korting.

Bezoek www.kortingshops.nl en haal uw eerste voordeel meteen binnen.

EINDE BERICHT

Voor meer informatie kunt u terecht bij

Kortingshops.nl
e-mail: [email protected]

Website: http://www.kortingshops.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular