Gezien de steeds groter wordende hoeveelheid digitale foto's wordt het aspect fotobewerking steeds belangrijker. Naast de inmiddels wijdverbreide compactcamera's is er in de digitale fotografie ook een beweging in de richting van spiegelreflexcamera's te herkennen. Of het nou gaat om een simpel kiekje van de compactcamera of mobiele telefoon of een zorgvuldig voorbereide opname met de spiegelreflexcamera: elke gebruiker wil zijn foto's effectief verfraaien en onder vrienden en bekenden verspreiden. Hiervoor biedt MAGIX Foto Premium precies de goede werktuigen:

 • Uitgebreide beeldbewerking
 • Optimalisatie van mimiek & gezichten
 • Grafische vormgeving en lay-out
 • Bioscoopwaardige TV-fotoshows
 • Het hele spectrum aan fotobewerking met MAGIX Foto Premium

  Fotograferen en dan de foto's voor eeuwig in een archief laten verdwijnen is niet meer van deze tijd. Eigenlijk zou iedereen die dat wil juist van de foto's moeten kunnen genieten. Maar presenteer dan alstublieft geen bewogen, onscherpe, onderbelichte kiekjes waarop de aanwezigen rode ogen hebben. Dat is niet van deze tijd, en ook niet nodig. "Met MAGIX Foto Premium begrijpt iedereen hoe het verfraaien van foto's of het maken van effectieve fotoshows functioneert. Bij de ontwikkeling is er sterk op gelet, alles begrijpelijk en eenvoudig met elkaar te integreren maar desondanks niet aan diepte in te boeten. Daardoor komen ook gebruikers die hoge eisen stellen aan hun trekken", zegt MAGIX Senior Product Manager Klaus Fischer. De opnamen kunnen in een handomdraai worden geïntegreerd in bewerkelijke multimediale diashows, tot kunstige collages worden vervormd, in indrukwekkende panorama's worden omgezet of in chique drukwerk worden omgezet. MAGIX Foto Premium biedt daarmee uitgebreide fotobewerking voor leken en professionals, begrijpelijk maar tegelijkertijd hoogwaardig, van een simpel fotootje tot een digitaal kunstwerk.

  Contact:
  Pieter Prins MAGIX AG
  [email protected]

  Met MAGIX Foto Premium begrijpt iedereen hoe het verfraaien van foto's of het maken van effectieve fotoshows functioneert. Bij de ontwikkeling is er sterk op gelet, alles begrijpelijk en eenvoudig met elkaar te integreren maar desondanks niet aan diepte in te boeten. Daardoor komen ook gebruikers die hoge eisen stellen aan hun trekken

  Bekijk ook deze populaire persberichten

  Trending

  Popular