Persbericht

Al meer dan 45 jaar is Meubelen Jonckheere een gevestigde meubelwinkel in het Waasland. Omdat wij onze kennis en ervaring graag met u delen, vindt u hier enkele exclusieve onderhoudstips voor uw meubels van Meubelen Jonckheere:

à¢â‚¬¨1) Plaatsingà¢â‚¬¨

Plaats een lederen salon nooit in het directe zonlicht of te dicht bij de centrale verwarming!à¢â‚¬Ë†Fel zonlicht tast namelijk de kleur van het leder aan, en in de directe nabijheid van een verwarming zal het leder uitdrogen.

à¢â‚¬¨à¢â‚¬¨2) Producten

à¢â‚¬¨Behandel vlekken op uw meubilair nooit met oplosmiddelen of detergenten zoals terpentijn, aceton of zuivere alcohol. Zelfs niet de hardnekkigste vlekken!

à¢â‚¬¨à¢â‚¬¨3) Uit het zichtà¢â‚¬¨

Wees slim en probeer elke behandeling eerst uit op een minder zichtbare plaats van je meubel.

à¢â‚¬¨à¢â‚¬¨4) Vloer

à¢â‚¬¨Natuurstenen poets je best met een pluisvrije doek en zuiver water. Enkel bij graniet zijn huishoudelijke reinigingsmiddelen toegestaan.à¢â‚¬¨à¢â‚¬¨

5) Behandeling

à¢â‚¬¨Vloeistoffen, drank of vet gemorst op je lederen salon? Geef het vocht geen kans om in het leder te dringen en gebruik altijd onmiddellijk absorberend papier, een zuivere zachte doek of spons. Probeer ook steeds te deppen want door te wrijven verstoppen de poriën en blijft er een glimmende plek achter.à¢â‚¬¨

Contact:à¢â‚¬¨

Meubelen Jonckheereà¢â‚¬¨

Nieuwe Baan 111

à¢â‚¬¨9111 Belseleà¢â‚¬¨à¢â‚¬¨

http://www.meubelen-jonckheere.be

à¢â‚¬¨[email protected]

à¢â‚¬¨Tel.: +32(0)3 772 33 34

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform