In het Musical Dome Keulen wordt de musical Thriller Live opgevoerd. Deze musical kreeg ineens een onverwachte wending toen Michael Jackson overleed op 25 juni. De kranten staan op dit moment vol met items over Michael Jackson. Dit popicoon is dan ook uitgeroepen tot legende en een wereldfilantroop die voor altijd in menig hart zal voort leven.

Touroperator effeweg.nl organiseert een 1- en 2-daagse busreis naar de musical Thriller Live, deze wordt opgevoerd van 22 september tot en met 4 oktober in het Musical Dome Keulen. Zij zijn exclusief partner van deze musical en officieel leverancier van de arrangementen. De musical is begin dit jaar van start gegaan als eerbetoon aan Jackson´s album ´Thriller´ (met naar schatting 120 miljoen verkochte exemplaren het best verkochte album ter wereld red.). De cast bestaat voornamelijk uit toppers uit de Engelse theaterscà¨ne.

Bij effeweg.nl volgen ze het laatste nieuws omtrent Michael Jackson op de voet. Marketing manager Wieger Waardenburg: à¢â‚¬à…“Michael Jackson zal zelf zijn geplande concertreeks in de O-2 Arena niet meer realiseren, maar dat de complete concertreeks in een mum van tijd was uitverkocht benadrukt zeker de immense populariteit van de King of Pop. Populair is hij nog steeds, na zijn overlijden nam de verkoop van zijn albums een grote vlucht. Er is een ware stormloop ontstaan op alles wat met Michael Jackson te maken heeft. à¢â‚¬à…“Met de 1- en 2-daagse arrangementen hoopt effeweg.nl de mensen te laten genieten van de beroemde muziek en dans zoals Michael Jackson het ooit zelf ten tonele bracht aldus Waardenburg.

Meer informatie over de musical arrangementen is te vinden op www.effeweg.nl, of via 0529-469667.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular