Microfix, reparatie bedrijf van notebooks, laptops, pc‘˜s, servers en printers heeft de garantie op reparatie van veel producten tijdelijk verlengd naar à©à©n jaar. Microfix onderscheidt zich hiermee van collega reparatiebedrijven waar 3 maanden garantie vaak standaard is. Het bedrijf laat klanten door deze garantieverlenging mee profiteren van haar opgebouwde kennis, ervaring à©n gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen. Door deze gunstige en unieke garantie voorwaarden denkt het bedrijf haar marktaandeel in reparatie van laptops en computers flink te vergroten.

Repareren nog steeds aantrekkelijk.
Tot minimaal 1 oktober 2010 wordt de garantie op uitgevoerde reparaties bij Microfix uitgebreid tot een heel jaar. Hieronder vallen de uitgevoerde werkzaamheden en de verbruikte onderdelen. Het repareren van een defect apparaat wordt hierdoor nog aantrekkelijker dan het kopen van een nieuw apparaat. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een gebarsten beeldscherm van een laptop of de voeding van een server of pc. Na reparatie blijft de data behouden en is investeren in software en installatie hiervan niet nodig.
De garantie verlenging geldt voor laptops, notebooks, servers computers en beeldschermen.

Eenvoudig aanmelden
Aanmelden van reparaties kan via de website van het reparatiebedrijf. Een simpel
formulier zorgt voor een snelle registratie. Bellen kan natuurlijk ook. Er is een keuze tussen een technicus aan huis of reparatie in de werkplaats. In het laatste geval kan het defecte apparaat bij een service depot worden afgeleverd. Het bedrijf biedt via haar website ook gratis ondersteuning voor het stellen van diagnose aan defecte apparatuur. Via een on-line chat, of met behulp van de unieke reparatie gidsen kan iedereen zelf snel een juiste diagnose stellen. In de reparatie prijslijsten staan de tarieven van de meest voorkomende storingen.

Merken en modellen
Merken die ondersteund worden zijn o.a. HP, IBM, Dell, Acer, Asus, Fujitsu, Packard Bell, Sony, Zebra, Brother, Canon, Kyocera, Lexmark, Lenovo, OKI, Printronix, Samsung, Toshiba Tec, en Xerox.

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van laptops, servers, computers en printers. Het bedrijf bestaat sinds 1991, is ISO gecertificeerd en heeft een buitendienst met technici voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden. Aanleveren van reparaties kan bij ca 450 servicepunten door geheel Nederland. Zie de website voor adressen. Van vrijwel alle apparatuur is de juiste kennis in huis, of het nu gaat om servers, computers, notebooks, printers, plotters, designjets of monitoren. Microfix werkt voor bedrijven, particulieren, fabrikanten en computerdealers.
Informatie en opvragen van de gratis gidsen: www.microfix.nl
www.microfix.nl/html/aanvraag-prijslijsten.html

Noot voor redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Paauw, [email protected] of
telefonisch 071-5682504