Computergebruikers in heel Nederland kunnen vanaf nu gebruik maken van 450 service depots voor het verzenden van defecte notebooks,pc‘˜s en printers naar het reparatiebedrijf Microfix in Leiden. Het verzenden is tijdelijk gratis. Een ander voordeel is dat ook s‘˜avonds en in het weekend een groot aantal service depots geopend zijn.

Ook bij u in de buurt
Door samenwerking met een grote logistieke partner beschikt Microfix nu over een landelijk netwerk waar zowel particulieren als bedrijven lokaal reparaties van computers à©n printers kunnen aanleveren.
Er is een stijgende behoefte aan een betaalbare en snelle computer reparatieservice. à‰à©n van de bedrijven die dit werk al jaren succesvol uitvoert verlaagt door gebruik van de regionale service depots een belangrijke drempel. De klant bepaalt zelf wanneer hij een reparatie wegbrengt of, na reparatie, weer ophaalt. Thuis blijven wachten op een pakketdienst is niet meer nodig. Het verzenden is tijdelijk gratis en betekent een aanzienlijke kostenverlaging van het totale reparatiebedrag.

Eenvoudig en betrouwbaar
Aanmelden van reparaties kan via de website www.microfix.nl. Een simpel formulier zorgt voor een snelle registratie. Hierna kan het defecte apparaat bij een service depot worden afgeleverd. Het bedrijf biedt via haar website ook gratis ondersteuning voor het stellen van diagnose aan defecte apparatuur. Via een on-line chat, of met behulp van de unieke reparatie gidsen kan iedereen zelf snel een juiste diagnose stellen. In de reparatie prijslijsten staan de tarieven van de meest voorkomende storingen.

Merken en modellen
Merken die ondersteund worden zijn o.a. HP, IBM, Dell, Acer, Fujitsu, Packard Bell, Sony, Zebra Brother, Canon, Kyocera, Lexmark, Lenovo, OKI, Printronix, Samsung, Toshiba Tec, en Xerox. Garantietermijn op uitgevoerde reparaties is drie maanden.

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van laptops, servers, computers en printers. Het bedrijf bestaat sinds 1991, is ISO gecertificeerd en heeft een buitendienst met technici voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden. Aanleveren van reparaties kan bij ca 450 servicpunten door geheel Nederland. Zie de website voor adressen. Van vrijwel alle apparatuur is de juiste kennis in huis, of het nu gaat om servers, computers, notebooks, printers, plotters, designjets of monitoren. Microfix werkt voor bedrijven, particulieren, fabrikanten en computerdealers.
Informatie en opvragen van de gratis gidsen:
www.microfix.nl/html/aanvraag-prijslijsten.html

Noot voor redactie
Dit is een persbericht
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Paauw, [email protected] of
telefonisch 071-5682504