Leiden, 25 November 2009 Na de succes volle introductie van een laptop reparatie diagnosegids stelt Microfix nu ook een gratis HP designjet diagnose gids beschikbaar. Deze gids is een hulp voor mensen met een defecte HP plotter. Op eenvoudige wijze kunnen HP designjet gebruikers zelf traceren waardoor een fout wordt veroorzaakt. De diagnose gids is aan te vragen via de website van het bedrijf.

Zelf diagnose stellen
Het repareren of onderhouden van een HP designjet printer is meestal het werk voor een specialist.
Door de grootte en complexiteit van deze machines schrikt het gebruikers vaak af om zelf te kijken wat precies de oorzaak van een storing is. Met behulp van de Microfix reparatie gids kan men snel zelf een juiste diagnose stellen: is er sprake van een hardware probleem of niet. Kan men het zelf herstellen? Is het uitvoeren van een onderhoudsbeurt voldoende?

Vaste reparatie tarieven
Na het stellen van de diagnose ontstaat de vraag of de reparatie betaalbaar uitgevoerd kan worden.
Om hier snel een antwoord op te kunnen geven heeft het service bedrijf een reparatie prijslijst gemaakt met de meest voorkomende storingen en servicebeurten. De prijs is dus voor aanvang van de reparatie al bekend.

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van designjets, laptops, servers, computers en printers. Het bedrijf bestaat sinds 1991, is ISO gecertificeerd en heeft een buitendienst voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden met een servicepunt in Tiel. Van vrijwel alle apparatuur is de juiste kennis in huis, of het nu gaat om servers, computers, notebooks, printers, plotters, designjets of monitoren. Microfix werkt voor bedrijven, fabrikanten en computerdealers.
Merken die ondersteund worden zijn o.a. HP, IBM, Dell, Acer, Brother, Canon, Kyocera, Lexmark, Lenovo, OKI, Printronix, Samsung, Toshiba Tec, Xerox en Zebra.

Informatie en opvragen van de gratis gids:
www.microfix.nl/html/aanvraag-prijslijsten.html

Noot voor redactie
Dit is een origineel persbericht
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Paauw, [email protected] of telefonisch 071-5682504

Website: http://www.microfix.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular