(Persbericht) Microfix heeft met de curator van het gefailleerde Card Services Rotterdam BV overeenstemming bereikt voor overname van haar activiteiten. Hieronder vallen o.a. Goodwill, klantenbestanden en service contracten die door Card Services Rotterdam B.V. waren afgesloten.
Na het eerdere faillissement van Card Services Amersfoort is nu ook Card Services Rotterdam failliet verklaard. Microfix heeft activiteiten van beide bedrijven overgenomen.
Card Services Rotterdam B.V. was geautoriseerd Apple service provider en repareerde ook Epson printers.

Microfix is Apple Authorized Service provider en onderhoudt ook Large Format printers van Epson en HP. Met een netwerk van 30 technici kunnen klanten van Card Services Rotterdam en Amersfoort rekenen op een betrouwbare partner voor snelle en betaalbare reparatie service van de meeste merken computers, printers, notebooks, pc‘˜s en servers. (Waaronder Apple en HP)

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van laptops, servers, computers en printers. Het bedrijf bestaat sinds 1991, is ISO gecertificeerd en heeft een buitendienst voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden. Van vrijwel alle apparatuur is de juiste kennis in huis, of het nu gaat om servers, computers, notebooks, printers, plotters, designjets of monitoren. Microfix werkt voor producenten, dealers, bedrijven en particulieren. Volgens de rapporten van kredietbeoordelaars is Microfix financieel gezien, à©à©n van de meest stabiele reparatie bedrijven.

Voor meer informatie:

www.microfix.nl
[email protected]
Tel 071-5682555

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular