(EMEA Persberichten) Microfix heeft met de Curator van het gefailleerde Card Services BV overeenstemming bereikt voor overname van alle service contracten die door Card Services B.V. waren afgesloten.
Dit betreft alle met Card Services afgesloten Service overeenkomsten en remote beheerovereenkomsten.
Een deel van deze overeenkomsten zijn à©à©n tot drie jaar vooruit betaald. Microfix heeft wel de rechten maar niet de verplichting over genomen om overeenkomsten voort te zetten. De vooruit betaalde bedragen zijn terecht gekomen bij Card Services B.V. en nu dus niet meer beschikbaar.
Microfix zal zich coulant opstellen naar partijen die behoefte hebben aan support of een hernieuwde service overeenkomst willen sluiten. Om bepaalde diensten te continueren is een senior printer technicus van het voormalige Card Services B.V in dienst genomen. Ook is een Apple software support medewerker in dienst getreden van ons zuster bedrijf.
Met een service netwerk van 30 engineers denkt Microfix betere en snellere aan huis service te kunnen bieden dan Card Service B.V. deed.

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van laptops, servers, computers en printers. Het bedrijf bestaat sinds 1991, is ISO gecertificeerd en heeft een buitendienst voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden. Van vrijwel alle apparatuur is de juiste kennis in huis, of het nu gaat om servers, computers, notebooks, printers, plotters, designjets of monitoren. Microfix werkt voor bedrijven, particulieren, fabrikanten en computerdealers. Volgens de rapporten van kredietbeoordelaars is Microfix financieel gezien, à©à©n van de meest stabiele reparatie bedrijven.

Voor meer informatie:

www.microfix.nl
[email protected]
Tel 071-5682555

Noot voor redactie
Dit is een origineel persbericht
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wim van Leenen, [email protected] of telefonisch 071-5682555 /06-54317877