Tiel, 6 oktober 2009
Computergebruikers in de Betuwe kunnen vanaf nu gebruik maken van een nieuw regionaal servicepunt in Tiel voor reparatie van notebooks, pc´s en printers.
Het gebruikte serviceconcept heeft als voordeel dat de prijs và³à³r uitvoeren van een reparatie bekend is. Verzendkosten zijn er niet en bij notebook reparaties worden geen onderzoekskosten berekend.

Met de opening van het servicepunt in Tiel is een start gemaakt van een landelijk netwerk waar zowel bedrijven als particulieren lokaal reparaties kunnen aanleveren.
Er is duidelijk een behoefte aan betaalbare en snelle reparatieservice voor ICT apparatuur. Dit geldt met name voor notebook computers.
à‰à©n van de weinige bedrijven die dit werk al jaren succesvol uitvoert verlaagt door gebruik van regionale servicepunten een bestaande drempel: verzenden hoeft niet meer. Dit betekent een aanzienlijke kostenverlaging.

Eenvoudig en betrouwbaar
Diagnose en prijslijst zijn via de website van het bedrijf eenvoudig te verkrijgen. Aanmelden van reparaties doet u via dezelfde website. Door jarenlange samenwerking met verschillende fabrikanten zijn voor de meeste merken kennis en onderdelen ruimvoldoende aanwezig. Door eigen inkoopkanalen zijn onderdelen snel en voordelig voorhanden. Garantietermijn op reparatie is drie maanden.

Over Microfix
Microfix is een merkonafhankelijk reparatiebedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van computer hardware. Het bedrijf bestaat sinds 1991 en heeft een buitendienst voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden. Van vrijwel alle hardware is juiste kennis in huis, of het nu gaat om computers, notebooks, printers, monitoren of servers.
Microfix werkt voor bedrijven, particulieren, fabrikanten en computerdealers.
Aanleveren van een defect apparaat kan na aanmelden via de website of telefonisch op de Westluidensestraat 46 in Tiel. (www.microfix.nl, 033-7112344)
Openingstijden: ma t/m vrij van 9.00 - 17.00 uur. Woensdags gesloten.

Website: http://www.microfix.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular