Microfix, specialist in reparatie en onderhoud van computers, laptops, notebooks en printers, maakt sinds kort gebruik van plannings software van Transvion. Microfix zocht een effectiviteits verbetering voor haar buitendienst activiteiten. Het bedrijf repareert naast printers en servers steeds vaker notebooks bij haar klanten aan huis. Een nieuwe service welke een flinke groei betekent. Met Transvision heeft men de oplossing voor het optimaal plannen van haar technici zowel voor haar buitendienst als de werkplaats.

Voordelen
Microfix heeft een landelijk netwerk van 25 fieldservice technici. Tegen een aantrekkelijk tarief wordt er in heel Nederland en Belgie dagelijks reparatie en onderhoud uitgevoerd aan printers en pc‘˜s. Door gebruik te maken van automatische planning software wordt elke opdracht zo gunstig mogelijk in de dagelijkse planning opgenomen. Klanten worden hierdoor sneller geholpen. Bovendien wordt door de optimale planning bespaard op het aantal te rijden kilometers, een voordeel wat ook de reparatie en onderhoudskosten beperkt.

Diagnose en reparatie prijslijsten
Microfix biedt via haar website www.microfix.nl gratis ondersteuning voor het stellen van diagnose aan defecte apparatuur. Via een on-line chat, of met behulp van de unieke reparatie gidsen kan iedereen zelf snel een juiste diagnose stellen. In de reparatie prijslijsten staan de tarieven van de meest voorkomende storingen.

Merken en modellen
Merken die ondersteund worden zijn o.a. HP, IBM, Dell, Acer, Packard Bell, Sony, Brother, Canon, Kyocera, Lexmark, Lenovo, OKI, Printronix, Samsung, Toshiba Tec, Xerox en Zebra.

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van laptops, servers, computers en printers. Het bedrijf bestaat sinds 1991, is ISO gecertificeerd en heeft een buitendienst voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden. Aanleveren van reparaties kan bij ca 450 servicpunten door geheel Nederland à©n Belgie. Zie de website voor adressen. Van vrijwel alle apparatuur is de juiste kennis in huis, of het nu gaat om servers, computers, notebooks, printers, plotters, designjets of monitoren. Microfix werkt voor bedrijven, particulieren, fabrikanten en computerdealers.
Informatie en opvragen van de gratis gidsen: www.microfix.nl/html/aanvraag-prijslijsten.html

Noot voor redactie
Dit is een origineel persbericht
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Paauw, [email protected] of telefonisch 071-5682504