Microfix, specialist in reparatie van computers, laptops, notebooks en printers, biedt sinds kort reparatie service aan voor inkjet printers van HP. Reparatie van inkjet printers wordt door de fabrikant of dealer in veel gevallen niet meer aangeboden. Men verkoopt liever een nieuwe printer. Microfix verzorgt servicebeurten voor verschillende modellen Photosmart, Officejet en Businnesscolor inkjets van HP.

Succesvol repareren en onderhouden van HP inkjet printers vraagt behalve kennis ook om originele spareparts. Onderdelen zijn vaak lastig of helemaal niet verkrijgbaar. Microfix beschikt over een grote onderdelen voorraad en geeft advies welk model te repareren is. Het bedrijf stelt een gratis reparatiegids beschikbaar voor HP inkjet en foto printers. In deze gids staan tarieven en modellen waarop service gegeven wordt. Daarnaast worden er tips in beschreven hoe eenvoudige problemen opgelost kunnen worden. De gidsen zijn te verkrijgen via:
www.microfix.nl/html/microfix-hp-foto-en-inktjetprinter-reparatie-gids.pdf

Modellen HP inktjet printers
Modelen die worden ondersteund zijn o.a. HP Photosmart C8180, B8850, B9180, B9000, HP officejet H470, K7100, 6500, 7000, HP officejet pro K8000, L7500, L7600, L7700

Service depots door geheel Nederland
Aanleveren van reparaties kan bij ca 450 servicpunten door geheel Nederland. Zie de website www.microfix.nl voor adressen. Sommige printers worden ook à¢â‚¬Å“on-siteà¢â‚¬ gerepareerd.

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van laptops, servers, computers en printers. Het bedrijf bestaat sinds 1991, is ISO gecertificeerd en heeft een buitendienst voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden. Van vrijwel alle apparatuur is de juiste kennis in huis, of het nu gaat om servers, computers, notebooks, printers, plotters, designjets of monitoren. Microfix werkt voor bedrijven, particulieren, fabrikanten en computerdealers.
Informatie en opvragen van de gratis gidsen:
www.microfix.nl/html/aanvraag-prijslijsten.html

Noot voor redactie
Dit is een origineel persbericht
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Paauw, [email protected] of telefonisch 071-5682555