Leiden, 14 oktober 2009
Goed nieuws voor gebruikers van Xerox laser printers. Reparatie en onderhoud van Xerox laserprinters werd tot voor kort alleen door de fabrikant of à©à©n van haar dealers uitgevoerd. Vaak is dit een dure aangelegenheid. à‰à©n van de specialisten op gebied van printer onderhoud in Nederland heeft nu een groot aantal Xerox printer modellen in haar reparatie programma opgenomen. Microfix biedt als voordeel een betaalbare snelle service en een onafhankelijk onderhouds advies.

Professioneel repareren en onderhouden van printers vraagt naast de juiste kennis ook om originele printer onderdelen. De verkrijgbaarheid van deze kennis en onderdelen voor Xerox printers is voor derde partijen erg lastig en zeker niet goedkoop. Door samenwerking met fabrikanten die ook voor Xerox produceren kan Microfix nu een groot aantal Xerox printers repareren en onderhouden. Voordelen van haar beproefde reparatie methoden zijn de vooraf bekende gunstige reparatie tarieven, onsite service en snelle beschikbaarheid.

Eenvoudig reparaties aanmelden
Aanmelden van storingen gaat eenvoudig via de website van het reparatie bedrijf. Hier zijn ook reparatie prijslijsten en diagnose hulp te downloaden. Spareparts zijn via de webshop verkrijgbaar.
Garantietermijn op uitgevoerde reparaties is drie maanden. Het verlengen van fabrieksgarantie of het afsluiten van een service overeenkomst is ook voor Xerox printers geen probleem. Response tijden zijn er al vanaf 4 uur, ook buiten kantoor tijden.
Microfix heeft een netwerk van 30 service engineers dat het hele land bestrijkt. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst om apparatuur op te halen.

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van computers, printers en laptops. Het bedrijf bestaat sinds 1991, is ISO gecertificeerd en heeft een buitendienst voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden met een servicepunt in Tiel. Van vrijwel alle apparatuur is de juiste kennis in huis, of het nu gaat om computers, notebooks, printers, plotters, designjets, monitoren of servers. Microfix werkt voor bedrijven, particulieren, fabrikanten en computerdealers.
Merken die ondersteund worden zijn o.a. Brother, Canon, Dell, IBM, HP, Kyocera, Lexmark, Lenovo, OKI, Printronics, Samsung, Toshiba Tec, Xerox en Zebra.

Aanmelden van een defecte printer of computer kan via de website www.microfix.nl of telefonisch 071-5682555. Meer informatie kunt u opvragen via [email protected]
Openingstijden: ma t/m vrij van 8.30 - 17.00 uur.

Noot voor redactie
Dit is een origineel persbericht
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Paauw, [email protected] of telefonisch 071-5682504

Website: http://www.microfix.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular