Verzekerd zijn van snelle reparatie service op computers en printers tegen minimale kosten is een grote wens van de meeste ict beheerders. Microfix, specialist in reparatie van laptops, notebooks, servers pc‘˜s en printers, biedt een strippenkaart die snelle response van een serviceovereenkomst combineert met het voordeel van betalen per uitgevoerde opdracht.

Het principe van de Microfix strippenkaart is eenvoudig. Door vooraf strippen in te kopen krijgen klanten het recht op reparatie service met een responstijd van maximaal à©à©n werkdag. Verbruikte uren, onderdelen en voorrijkosten worden omgezet naar strippen en op deze manier verrekend. De klant betaalt wat hij verbruikt. Het werken met een strippenkaart heeft verder als voordeel dat er geen tijd verloren gaat met aanvragen van prijsopgaven en ordernummers. De service is immers al ingekocht. Het maakt het budgetteren van onderhoudskosten een stuk eenvoudiger.

Reparatie aan huis of in de werkplaats
Reparatie en service op basis van de strippenkaart is bruikbaar op ict apparatuur zoals printers, servers, notebooks, pc‘˜s etc. Reparatie vindt plaats bij klanten aan huis of in de professionele werkplaats in Leiden. Merken die ondersteund worden zijn o.a. HP, Compaq, Dell, Acer, Asus, IBM, Lenovo, Toshiba, Lexmark, Zebra, TEC, Printronix, Epson en Kyocera.

450 service depots door geheel Nederland
Aanleveren van reparaties voor de werkplaats van Microfix kan bij ca 450 servicepunten door geheel Nederland. Zie de website www.microfix.nl voor adressen.

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van laptops, servers, computers en printers. Het bedrijf bestaat sinds 1991, is ISO gecertificeerd en heeft een buitendienst voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden. Van vrijwel alle apparatuur is de juiste kennis in huis, of het nu gaat om servers, computers, notebooks, printers, plotters, designjets of monitoren. Microfix werkt voor bedrijven, particulieren, fabrikanten en computerdealers.
Informatie en opvragen van de gratis reparatie gidsen en prijslijsten:
www.microfix.nl/html/aanvraag-prijslijsten.html of [email protected]

Noot voor redactie
Dit is een origineel persbericht
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Paauw, [email protected] of telefonisch 071-5682555