(Persbericht) Microfix , specialist in reparatie van notebooks, laptops, pc‘˜s, servers en printers, is sinds december lid geworden van de branchorganisatie ICTWaarborg. Deze organisatie biedt consumenten extra zekerheden zoals bemiddeling bij problemen door een onafhankelijke geschillencommisie en het gebruik van klantvriendelijke algemene voorwaarden.

Het reparatie bedrijf Microfix heeft het laatste jaar een flinke groei doorgemaakt met het repareren van laptops en notebooks. Service en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Garantie op uitgevoerde reparaties van laptops, notebooks en computers zijn vorig jaar zelfs verlengd naar een hà©à©l jaar. Microfix geeft haar klanten nu nog meer zekerheid door het lidmaatschap van deze ict belangenbehartiger.

Waarom ICTWaarborg?
Kwaliteit, kennis, service en betrouwbaarheid zijn de peilers van brancheorganisatie ICTWaarborg: afspraak is afspraak. Dit geldt ook voor Microfix. Het zijn beweringen die men niet zomaar kan doen. ICTWaarborg kijkt hierbij over de schouder van het bedrijf mee, als extra zekerheid. Dit zorgt ervoor dat klanten de kwaliteit, service à©n betrouwbaarheid krijgen die ze mogen verwachten.

Eenvoudig aanmelden
Aanmelden van reparaties kan via de website www.microfix.nl. Een simpel formulier zorgt voor een snelle registratie. Bellen kan natuurlijk ook. Er is een keuze tussen een technicus aan huis of reparatie in de werkplaats. In het laatste geval kan het defecte apparaat bij à©à©n van de 900 service depots in de Benelux worden afgeleverd. Microfix biedt via haar website ook gratis ondersteuning voor het stellen van diagnose aan defecte apparatuur. Via een online chat, of met behulp van de unieke reparatie gidsen kan iedereen zelf snel een juiste diagnose stellen.

Merken en modellen
Merken die ondersteund worden zijn o.a. HP, IBM, Dell, Acer, Asus, Fujitsu, Packard Bell, Sony, Zebra, Brother, Canon, Kyocera, Lexmark, Lenovo, OKI, Printronix, Samsung, Toshiba Tec, en Xxodd.

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van laptops, servers, computers en printers. Het bedrijf bestaat sinds 1991, is ISO gecertificeerd en heeft een buitendienst met technici voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden. Aanleveren van reparaties kan bij ca 900 servicepunten door geheel Nederland en Belgie. Zie de website www.microfix.nl voor adressen en overige informatie. Microfix werkt voor bedrijven, particulieren, fabrikanten en computerdealers.

Noot voor redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Paauw, [email protected] of
telefonisch 071-5682504