Leiden, 13 November 2009
Microfix stelt gratis een laptop reparatie diagnose gids beschikbaar. Deze reparatie gids is een hulp voor mensen met een defecte laptop. Op eenvoudige wijze kunnen computer gebruikers zelf traceren waardoor een fout wordt veroorzaakt. De diagnose gids is aan te vragen via de website van het bedrijf.

Zelf diagnose stellen
Het repareren van een laptop of notebook is in vergelijking met een gewone pc lastiger en vaak ook duurder. Veel onderdelen zijn geïntegreerd in à©à©n systemboard en alles is zo klein mogelijk gemaakt om de behuizing zo compact mogelijk te houden. Dit alles maakt het opsporen van storingen er niet makkelijker op.
Met behulp van de Microfix reparatie gids kan men snel een juiste diagnose stellen: is er sprake van een hardware probleem of niet. En als er sprake is van een hardware probleem, wat is dat probleem dan, en kan dat gerepareerd worden.

Vaste reparatie tarieven
Na het stellen van de diagnose ontstaat de vraag of de reparatie betaalbaar uitgevoerd kan worden.
Om hier snel een antwoord op te kunnen geven heeft het service bedrijf een reparatie prijslijst gemaakt met de meest voorkomende storingen. De prijs is dus voor aanvang van de reparatie al bekend. Door specialistische kennis wordt in veel gevallen zelfs het dure à¢â‚¬Å“systemboardà¢â‚¬ gerepareerd waardoor men goedkoper werkt dan veel andere reparatie bedrijven.

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van laptops, servers, computers en printers. Het bedrijf bestaat sinds 1991, is ISO gecertificeerd en heeft een buitendienst voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden met een servicepunt in Tiel. Van vrijwel alle apparatuur is de juiste kennis in huis, of het nu gaat om servers, computers, notebooks, printers, plotters, designjets of monitoren. Microfix werkt voor bedrijven, fabrikanten en computerdealers.
Merken die ondersteund worden zijn o.a. HP, IBM, Dell, Acer, Brother, Canon, Kyocera, Lexmark, Lenovo, OKI, Printronix, Samsung, Toshiba Tec, Xerox en Zebra.

Informatie en opvragen van de gratis gids:
www.microfix.nl/html/aanvraag-prijslijsten.html

Noot voor redactie
Dit is een origineel persbericht
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Paauw, [email protected] of telefonisch 071-5682504

Website: http://www.microfix.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular