Microfix heeft haar dienstenpakket uitgebreid met het op locatie reparen van notebooks.
Het bedrijf is al jaren succesvol met on-site reparatie service voor o.a. printers en servers. Met deze on-site service voorziet het bedrijf in een grote behoefte, klanten hoeven niet langer een defect apparaat op te sturen. Door een landelijk netwerk van technici kan de service tegen een aantrekkelijk tarief en in geheel Nederland worden uitgevoerd.

Merken en modellen
Voor reparatie van een laptop is behalve kennis en onderdelen ook het juiste gereedschap nodig. Hierdoor worden niet alle reparaties op locatie uitgevoerd. Specialistische werkzaamheden zoals solderen gebeurt alleen in de werkplaats. Toch kan het bedrijf de meest voorkomende storingen direct ter plaatse repareren. Denk hierbij aan reparatie of het vervangen van notebook beeldschermen, toetsenborden, harddisks, scharnieren etc.
Merken die ondersteund worden zijn o.a. HP, IBM, Dell, Acer, ASus, Canon, Sony, Lenovo, Samsung, Toshiba, Xxodd.

Diagnosegids en reparatie prijslijst
Met behulp van de reparatie gids voor notebooks kunnen klanten zelf snel een juiste diagnose stellen. In de bijbehorende prijslijst staan de tarieven van de meest voorkomende storingen.
De prijs is dus voor aanvang van de reparatie al bekend. De reparatiegidsen zijn te downloaden via de website van Microfix.

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van laptops, servers, computers en printers. Het bedrijf bestaat sinds 1991, is ISO gecertificeerd en heeft een buitendienst voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden met een servicepunt in Tiel. Van vrijwel alle apparatuur is de juiste kennis in huis, of het nu gaat om servers, computers, notebooks, printers, plotters, designjets of monitoren. Microfix werkt voor bedrijven, particulieren, fabrikanten en computerdealers.
Informatie en opvragen van de gratis gidsen:
www.microfix.nl/html/aanvraag-prijslijsten.html

Noot voor redactie
Dit is een origineel persbericht
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Paauw, [email protected] of telefonisch 071-5682504