(Persbericht) Sinds begin 2011 heeft Microsoft InWork tot Gold Partner benoemd. De partnerstatus geeft aan dat InWork het hoogste niveau van competentie en ervaring met Microsoft technologieën heeft behaald.

InWork is gespecialiseerd in het leveren van ICT beheer- en supportmedewerkers. Het detacheringbureau investeert veel in de deskundigheid van haar ICT personeel. Naast de Gold Status voor Server Platform is InWork reeds Microsoft Silver Partner voor Desktop en Hardware OEM. InWork is tevens gecertificeerd als Microsoft Small Business Specialist en daarmee een uitstekende partner voor het MKB.

De Microsoft Gold status wordt mede toegekend op basis van een uitgebreid onderzoek naar de klanttevredenheid. Uit dit onderzoek is onder andere gebleken dat 90% van de zakenrelaties meer dan eens een beroep op InWork doet voor personele oplossingen op het gebied van ICT. Een nog hoger percentage beveelt InWork als betrouwbare samenwerkingspartner aan bij bekenden en zakenrelaties. Dankzij de Gold status hebben medewerkers van InWork nog eerder toegang tot de nieuwste Microsoft technologieën, waardoor de kwaliteit van de dienstverlening van InWork verder stijgt.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular