Den Haag 23 september 2009 Microsoft heeft gisteren bekendgemaakt dat ze hun aanwezigheid in de retail sector willen vergroten, zo vermeldt K3; aanbieder van op Microsoft gebaseerde software oplossingen voor Retail. Deze uitbreiding betreft een overname van LS Retail voor Microsoft Dynamics AX software, die Microsoft in staat stelt om de bestaande Dynamics suite van ERP bedrijfsoplossingen te versterken.

K3 is een Gold Certified Microsoft Partner en is ´s werelds grootste LS Retail distributeur, met klanten als Bouwmaat, Adidas, Marlies Dekkers en IKEA in meer dan 30 landen. K3 ziet deze ontwikkeling dan ook erg positief tegemoet en gelooft in de voortdurende investeringen die Microsoft doet in haar positionering als wereldwijde marktleider voor business software in het midden segment.

Arjen de Wit, Managing Director van K3:

´Dit is uitstekend nieuws voor K3 en we verwelkomen deze laatste ontwikkelingen van Microsoft in de retail sector. In de afgelopen 8 jaren hebben wij onze software producten en diensten volledig opgebouwd en afgestemd om, op basis van Microsoft en LS Retail technologie, retailers de best mogelijke oplossingen te bieden. De aankoop LS Retail voor Microsoft Dynamics AX door Microsoft biedt dan ook een uitgelezen kans voor K3 om deze producten te combineren met de lange ervaring die K3 heeft in de retail sector en dit succesvol op de markt te zetten. K3 heeft zich dan ook reeds voorbereid om al haar producten en diensten op basis van het Microsoft Dynamics (NAV en AX) platform aan te bieden ´.

Voor meer informatie:

Microsoft persbericht
http://www.microsoft.com/presspass/press/2009/sep09/09-22erpinnovationpr.mspx

LS Retail persbericht
http://www.lsretail.com/

Website: http://www.k3l.nl